Rochie Dark Blue Glory


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

DO1137DB

Cum sa faci sa te deosebesti de toate celelalte prezente feminine de la o petrecere la care participi? Stiu ca iti doresti sa fii tu cea mai eleganta dntre toate pentru ca asta isi doreste orice femeie. Dar a miza pe o rochie fabuloasa in nuanta bleumarin de la Fashion-24 inseamna a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste vestimentatia ta.

Culoarea acestei rochii elegante este pretioasa iar lungimea tinutei avantajeaza pe oricine. Pentru ca nu se muleaza pe corp, ci cade frumos si natural, nu trebuie sa iti faci griji legat de formele tale proeminente sau complexele tale fizice. Este o rochie in voga, cu broderie feminina cu trandafiri si maneci trei sferturi elegante.

Are o rascroiala simpla, rotunda, dar si un mic artificiu plin de farmec constand intr-un decupaj in forma de lacrima la baza gatului. Este o rochie de ocazie cambrata si cu inchidere cu fermoar la spate. Se recomanda a fi purtata cu sandale cu toc sau pantofi nude pentru a crea o estetica vizuala placuta.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie eleganta de seara

  • cu fusta in clos

  • broderie florala

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: Poliester + Elastan

Produs in Romania

Rochie Dark Blue Glory face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Dark Blue Glory va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Dark Blue Glory este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie StarShinerS midi tip creion petrecuta cu imprimeu floral unic 25199 Lei

Rochie Eleganta Gray Peplum 149 Lei

Rochie Adelyn Beige 249 Lei

Bluza Corina roz cu nasturi la maneci 11999 Lei

Rochie Blue Dream 89 Lei

Fusta de blugi cu rupturi si cordon 8249 Lei

Rochie tip sacou din stofa rosie midi petrecuta tip creion - PrettyGirl 27999 Lei

Rochie neagra cu croi in a eleganta scurta petrecuta din stofa material subtire 18999 Lei

Rochie din jersey neagra midi tip creion cu paiete si decolteu in v la spate - StarShinerS 35699 Lei

Rochie Moze fuchsia din voal cu decolteu in v 25199 Lei