Rochie Dark Green Versatile


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

LL96870SMVERDEINCHIS

O rochie de ocazie mai potrivita decat modelul Dark Green Versatile de pe Fashion 24 nu vei gasi prea curand. Nuanta superba de verde inchis si croiul sexy al rochiei te va transforma intr-o aparitie de senzatie pe oriunde ai merge. Fara indoiala!

Aceasta rochie de seara este demna de un star de la Hollywood care paseste pe covorul rosu pentru a fi admirat de fotografi si de lumea intreaga, dar si pentru a-si sarbatori succesul de proportii. Este o rochie care imbina pasiunea cu rafinamentul, glamourul cu detaliile sofisticate si delicatetea cu sclipirea demna de o femeie zeita.

Este una dintre acele rochii de seara lungi, cu decolteu adanc, fara maneci, cu talia marcata si cu un spate conceput in mare fel. Daca partea din fata a rochiei surprinde prin decolteul generos, dar ravisant, partea din spate a materialului verde se aseaza frumos, lasand in rest pielea la vedere cu cea mai mare delicatete.

  • culoare: Verde inchis

  • rochie lunga, versatila, de ocazie

  • fundita la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

PESTE 15 MODALITATI DE PRINDERE

Material: Lycra

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Dark Green Versatile face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Dark Green Versatile va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Dark Green Versatile este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochi Natalia ivory cu imprimeu floral verde la baza 18199 Lei

Rochie Samira gri cu animal print 14299 Lei

Rochie StarShinerS neagra scurta de ocazie tip creion cu paiete si accesoriu din tul 19799 Lei

Rochie Moze verde cu paiete design lasat pe umeri 3089 Lei

Rochie Moze albastra cu umeri goi 27299 Lei

Camasa Dy Fashion verde din poplin cu volanase 99 Lei

Bratara Rox elastica accesorizata cu pietre roz 7199 Lei

Bluza Tamy neagra cu detalii din piele ecologica si peplum 85 Lei

Rochie Pink Ruffle 74 Lei

Rochie Cassandra verde cu broderie 269 Lei