Rochie De Ocazie Blue Event


   |  recenzii
155 lei    La cos

Detalii produs

LL5042

O rochie de seara de lungime medie cu paiete si intr-o nuanta superba de albastru va pune pe toata lumea pe jar daca te vei prezenta asa la o nunta, la o petrecere mondena sau intr-un club pentru o distractie de zile mari. Insa, modelul Blue Event nu consta doar in aceste trasaturi minunate. Are si un spate gol cu un detaliu drapat care il scoate in evidenta si mai frumos.

Este o rochie de seara midi, dintr-un material pretios, cu sclipici, intr-o nuanta electrizanta si bogata de albastru inchis. Manecile sunt trei sferturi, are slit la spate, si arata fabulous pe orice femeie careia ii sta bine in albastru.

Pentru a ti se face si mai multe complimente si pentru ca spatele tau sa capteze atentia, poti purta aceasta rochie de seara cu parul prins intr-o coafura ridicata pe ceafa sau in varful capului.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de ocazie, rochie de seara

  • din paiete albastre, stralucitoare

  • cu manecile lungi

  • spatele gol

  • lungimea rochiei: 119 centimetri

Material: Poliester

PRODUS IN ROMANIA

Rochie De Ocazie Blue Event face parte din categoria Rochii de club, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie Blue Event va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXS XS S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie Blue Event este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de club pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie LaDonna verde olive cu volanase verticale in partea inferioara 26999 Lei

Rochie MBG ivoire cu paiete discrete si fulgi pe un umar 56249 Lei

Rochie Tania bej cu imprimeuri galbene 19999 Lei

Rochie Dora neagra cu bust alb si flori roz 11899 Lei

Rochie Lady Pandora midi cu croi larg din material subtire cu imprimeu floral 24999 Lei

Rochie FanyLux din paiete mov si maneci din voal 35199 Lei

Rochie Erica albastra 169 Lei

Rochie Pink Accuracy 155 Lei

Rochie turcoaz tricotata cu buzunare 79 Lei

Rochie Lara beige cu buline si dungi negre 9899 Lei