Rochie de ocazie lunga in nuante de albastra cu imprimeu floral


   |  recenzii
449 lei    La cos

Detalii produs

c

O rochie superba de seara nu trebuie sa fie nicidecum monotona. Adopta o tinuta colorata in nuante vibrante, intr-un melanj de imprimeuri si tonuri deschise si inchise care te vor introduce in mijlocul atentiei tuturor. Cand nu vrei sa mai stai pe ganduri, imbraca o rochie de seara lunga pana in pamant, cu un imprimeu exotic si in nuante asortate perfect.

Poarta tocuri inalte si subtiri, bijuterii fine si un machiaj puternic, de seara. Vei deveni regina balului, a petrecerii sau a nuntii. O asemenea rochie de seara lunga in nuante patrunzatoare si cu un croi frumos ce evidentiaza corpul si lungeste picioarele te ajuta sa te prezinti in cea mai buna forma la evenimentul de la care nu doresti sa lipsesti.

Lungimea acestei rochii de seara vibrante cu imprimeu tropical este potrivita oricarei femei. Umerii sunt evidentiati de bretelele subtiri si de manecile care se lasa frumos in jos. Decolteul tinutei este amplu si scoate in evdienta bustul iar talia este marcata de croiul cambrat. Acest model fermecator se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Multicolor

  • rochie superba de ocazie, rochie lunga de seara

  • cu imprimeuri deosebite

  • bustul buretat

  • umerii decupati

  • decolteul in V

  • lungimea rochiei: 188 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de ocazie lunga in nuante de albastra cu imprimeu floral face parte din categoria Rochii de nunta, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de ocazie lunga in nuante de albastra cu imprimeu floral va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de ocazie lunga in nuante de albastra cu imprimeu floral este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de nunta pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Eufrosina lila cu maneci tip clopot si perforatii brodate 14219 Lei

Rochie Amina bej cu imprimeu floral lila si buzunare functionale 19999 Lei

Rochie in clos in nuante de roze 169 Lei

Colanti Mira negri cu aspect petrecut la talie 12999 Lei

Rochie Moze cu animal print din lurex cu maneci tip volanase 23999 Lei

Rochie StarShinerS fuchsia eleganta midi in clos din material subtire cu volanase la maneca 20899 Lei

Rochie Amber neagra 179 Lei

Rochie Red-Black Vaporous 89 Lei

Rochie Doina galben mustar cu snur tip colier 23999 Lei

Geaca verde din fas cu borseta 16999 Lei