Rochie de ocazie lunga in nuante de galben cu imprimeu floral


   |  recenzii
449 lei    La cos

Detalii produs

ART903GALBEN

O rochie superba de seara nu trebuie sa fie nicidecum monotona. Adopta o tinuta colorata in nuante vibrante, intr-un melanj de imprimeuri si tonuri deschise si inchise care te vor introduce in mijlocul atentiei tuturor. Cand nu vrei sa mai stai pe ganduri, imbraca o rochie de seara lunga pana in pamant, cu un imprimeu exotic si in nuante asortate perfect.

Poarta tocuri inalte si subtiri, bijuterii fine si un machiaj puternic, de seara. Vei deveni regina balului, a petrecerii sau a nuntii. O asemenea rochie de seara lunga in nuante patrunzatoare si cu un croi frumos ce evidentiaza corpul si lungeste picioarele te ajuta sa te prezinti in cea mai buna forma la evenimentul de la care nu doresti sa lipsesti.

Lungimea acestei rochii de seara vibrante cu imprimeu tropical este potrivita oricarei femei. Umerii sunt evidentiati de bretelele subtiri si de manecile care se lasa frumos in jos. Decolteul tinutei este amplu si scoate in evdienta bustul iar talia este marcata de croiul cambrat. Acest model fermecator se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Multicolor

  • rochie superba de ocazie, rochie lunga de seara

  • cu imprimeuri deosebite

  • bustul buretat

  • umerii decupati

  • decolteul in V

  • lungimea rochiei: 188 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de ocazie lunga in nuante de galben cu imprimeu floral face parte din categoria Rochii de nunta, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de ocazie lunga in nuante de galben cu imprimeu floral va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de ocazie lunga in nuante de galben cu imprimeu floral este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de nunta pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie De Seara Like Peplum Red 119 Lei

Rochie Pink Trait 99 Lei

Rochie scurta cu croi in a material subtire cu maneci scurte si imprimeu floral 17099 Lei

Rochie Larisa verde cu cercuri colorate 22499 Lei

Rochie Blue Paradise 150 Lei

Rochie Dy Fashion neagra in carouri 11999 Lei

Rochie Moze lunga neagra cu paiete la bust 35999 Lei

Rochie gri scurta de ocazie in clos din material satinat si dantela 24999 Lei

Bluza Carina fucsia din tricot cu strasuri 11999 Lei

Rochie visinie de ocazie in clos cu bust buretat din dantela cu aplicatii cu paiete 28799 Lei