Rochie De Ocazie Red Satin Touch


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

F2422857-3

Rochia camasa a facut furori in acest an si incca este la moda si in acest sezon. Depinde doar de tine daca iti doresti sa iti insusesti acest stil sau nu. Aceasta rochie de ocazie Red Satin Touch este foarte fina, de culoare rosie, vine cu un accesoriu metalizat in talie care evidentiaza mijlocul si este de lungime medie, pana la genunchi.

Deosebirea intre o simpla camasa din satin si intr-o rochie rafinata din satin este data de lungime si de croiul aparte care urmareste linia corpului, de la brate, bust si talie, si pana la solduri. Rochia are maneci lungi, dar care se pot face trei sferturi, are un lant subtire in talie care ii da o nota de eleganta studiata iar poalele acestei rochii de seara sunt marcate de marginile din dantela rosie, transparenta si diafana.

La spate este putin mai lunga, iar in partea din fata vine deasupra genunchilor, intrecand orice alt model clasic de rochie camasa. Rosul va ramane mereu in trend si va inspira pasiune si indrazneala. Este o tinuta feminina si sarmanta care ii vine bine oricarei femei moderne.

  • culoare: Rosu

  • rochie de ocazie

  • din material semi-transparent

  • cu accesoriu in talie

  • inchidere prin nasturi in zona bustului

  • lungimea rochei fata/spate pentru marimea S: 85/94 centimetri

  • lungimea rochei fata/spate pentru marimea M: 87/96 centimetri

  • lungimea rochei fata/spate pentru marimea L: 89/98 centimetri

Material: Poliester + Spandex

Rochie De Ocazie Red Satin Touch face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie Red Satin Touch va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie Red Satin Touch este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Kara bleu cu volanas la guler 8999 Lei

Rochie Moze albastra cu broderie pe bust si lungime asimetrica 58999 Lei

Rochie de seara Bria mov 239 Lei

Rochie Yellow Knot 184 Lei

Rochie Ashley ivory cu imprimeuri florale roz 20249 Lei

Rochie De Seara Black Jewel 139 Lei

Salopeta Eleganta Purple Mystery 115 Lei

Rochie DyFashion neagra cu buline si pliuri 28499 Lei

Rochie Vida Multicolour 129 Lei

Rochie plisata din voal midi in clos cu elastic in talie si accesoriu tip curea - SunShine 23999 Lei