Rochie De Ocazie White Glam Effect


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

F2461322-1

Nu rata ocazia sa te afisezi la un eveniment special cu aceasta rochie de ocazie alba cu broderie inflorata. Ai putea da lovitura cu aceasta rochie de ocazie deosebita chiar si in ziua cununiei tale civile, in care o rochie scurta de genul acesta ar putea face ravagii. Cu siguranta vei arata mai mult decat glamorous in fotografii si vei fi laudata pentru alegerea facuta. Faptul ca este o rochie de ocazie pe umeri si cu maneci lungi din broderie te poate ajuta in zilele de vara calduroase, cand iti doresti sa iti lasi pielea sa respire, in acelasi timp aratand elegant si rafinat. Albul va fi mereu la moda, ca si negrul, de aceea efectul este garantat. Vederea la piele este minima, rochia fiind transparenta doar in zona bratelor si in partea superioara a bustului, fiind insotita pe dedesubt de un material alb care subliniaza minunat silueta. Modelul floral al broderiei si marginile splendid croite ale acestei rochii de ocazie se vor aseza nemaipomenit pe corpul tau, oferindu-ti o aura de printesa. Exact cum doresti sa te simti in ziua nuntii tale sau in cadrul oricarui eveniment in care ai rolul principal!

  • culoare: Alb
  • rochie eleganta din dantela 
  • cu manecile lungi
  • lungime rochie pentru marimea S: 90 centimetri
  • lungime rochie pentru marimea M: 91 centimetri
  • lungime rochie pentru marimea L: 92 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie De Ocazie White Glam Effect face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie White Glam Effect va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie White Glam Effect este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie de seara Sonia bleumarin 219 Lei

Rochie Kallisto ivory cu bretele tip chains si imprimeu floral 15199 Lei

Rochie din material elastic midi tip creion cu decolteu petrecut - StarShinerS 9999 Lei

Bluza LaDonna roz cu guler lasat 10499 Lei

Rochie Artista neagra eleganta cu un croi mulat si decolteu in v 9999 Lei

Rochie Elena bleumarin-roz 159 Lei

Geanta Felicia verde cu manere si design snake 17999 Lei

Rochie Manuela verde cu imprimeu floral si pliuri pe fusta 14399 Lei

Rochie Pink Neckline 12675 Lei

Rochie Briana Black 259 Lei