Rochie De Ocazie White Glam Effect


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

F2461322-1

Nu rata ocazia sa te afisezi la un eveniment special cu aceasta rochie de ocazie alba cu broderie inflorata. Ai putea da lovitura cu aceasta rochie de ocazie deosebita chiar si in ziua cununiei tale civile, in care o rochie scurta de genul acesta ar putea face ravagii. Cu siguranta vei arata mai mult decat glamorous in fotografii si vei fi laudata pentru alegerea facuta. Faptul ca este o rochie de ocazie pe umeri si cu maneci lungi din broderie te poate ajuta in zilele de vara calduroase, cand iti doresti sa iti lasi pielea sa respire, in acelasi timp aratand elegant si rafinat. Albul va fi mereu la moda, ca si negrul, de aceea efectul este garantat. Vederea la piele este minima, rochia fiind transparenta doar in zona bratelor si in partea superioara a bustului, fiind insotita pe dedesubt de un material alb care subliniaza minunat silueta. Modelul floral al broderiei si marginile splendid croite ale acestei rochii de ocazie se vor aseza nemaipomenit pe corpul tau, oferindu-ti o aura de printesa. Exact cum doresti sa te simti in ziua nuntii tale sau in cadrul oricarui eveniment in care ai rolul principal!

  • culoare: Alb
  • rochie eleganta din dantela 
  • cu manecile lungi
  • lungime rochie pentru marimea S: 90 centimetri
  • lungime rochie pentru marimea M: 91 centimetri
  • lungime rochie pentru marimea L: 92 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie De Ocazie White Glam Effect face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie White Glam Effect va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie White Glam Effect este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni Ady office negri cu dungi 18049 Lei

Rochie Xonia neagra din neopren cu imprimeu floral si curea in talie 32399 Lei

Rochie MBG verde cu paiete la bust 269 Lei

Rochie Melania bej cu imprimeu caramiziu si maneci tip clopot 12089 Lei

Rochie Mara tip sacaou alba cu carouri gri 21459 Lei

Rochie din stofa elastica mov midi tip creion cu umeri cu volum si volanas la baza - StarShinerS 28999 Lei

Compleu Valentina bej cu sacou si rochie 33539 Lei

Rochie Dariana verde cu imprimeu floral auriu si curea in talie 30599 Lei

Geaca Nicole verde cu gluga detasabila 23199 Lei

Rochie Dorina roz din tricot cu blanita la maneci si la baza 19999 Lei