Rochie De Ocazie White Pair


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL1117

O rochie de ocazie alba, simpla, cu maneci scurte si cu accesoriu la gat este o tinuta ideala pentru orice eveniment la care esti invitata. Insa, de dragul miresei, evita sa porti asa ceva la nunta. Nu de altceva, dar vei ajunge sa concurezi cu mireasa si chiar sa o eclipsezi.

Asadar, aceasta rochie de ocazie White Pair este o clasica tinuta feminina de lungime midi, cu maneci scurte, pe corp, si cu un guler frumos din strasuri aplicate la baza gatului. Pentru ca dispune de un asemenea accesoriu, nu vei mai avea nevoie de alta bijuterie care sa puna in evidenta tinuta.

Insa, uitandu-te atent la rochie, albul acesteia nu este chiar alb, deoarece dispune si de un model chic imprimat pe materialul delicat al acesteia. Este una dintre acele rochii de ocazie pure, diafane si care iti ofera o stralucire aparte, prospetime si o eleganta desavarsita.

  • culoare: Alb

  • rochie alba, eleganta, de ocazie, rochie de seara

  • cu colier aplicat in zona gatului

  • manecile scurte

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Rochie De Ocazie White Pair face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie White Pair va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie White Pair este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Eleganta Strong Attraction 125 Lei

Rochie Artista verde petrol asimetrica de ocazie cu croi larg din material satinat 44999 Lei

Rucsac Emmie Silver 119 Lei

Bluza Diana cu imprimeu carouri bleumarin si rosu 6599 Lei

Rochie Dara maro camel cu detalii negre si centura in talie 27999 Lei

Geanta Black&White Clementine 135 Lei

Jacheta din denim albastra cu aplicatii metalice si inchidere cu nasturi 15949 Lei

Rochie Lady Pandora albastra lunga de ocazie din voal cu spatele gol si bust buretat 46999 Lei

Rochie Elvira verde cu broderie 17925 Lei

Bluza Luana bleumarin cu dungi albe si imprimeu floral 9399 Lei