Rochie De Seara Black Darling


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

BR61840

Iti place stilul atat de delicat si de exotic al gheiselor si al frumusetilor asiatice de pe tot contintentul? Iti place felul in care se imbraca, felul in care merg si spiritul lor mereu tanar? Atunci cu siguranta iti va placea si aceasta rochie de seara  Black Darling. La o prima vedere ai zice ca este o clasica rochie neagra in stil A, insa la o privire mai atenta vei observa mai mult.

Ceea ce o face diferita si spectaculoasa fata de alte rochii de seara negre este modelul floral ca de ramuri de cires, pe alb si maro, din talia rochiei fascinante. Altfel, rochia este de culoare neagra(putand fi incadrata in tiparul LBD), este de o lungime medie, clasica, are maneci trei sferturi si un decolteu in forma de V.

Este o rochie minunata de seara potrivita pentreu tot felul de evenimente formale sau deosebite la care iti doresti sa participi si sa incanti prin prezenta ta fermecatoare. Rochia de seara Black Darling va face un miracol pentru tine cu aceasta rochie stilata care iti va asigura succesul cu fiecare aparitie.

  • culoare: Negru

  • rochie de seara, rochie eleganta

  • cu fusta in clos

  • imprimeu floral

  • decolteu in V

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

PRODUS IN ROMANIA

Rochie De Seara Black Darling face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Black Darling va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Black Darling este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Moze mov cu guler maxi 32999 Lei

Rochie Dora cu imprimeuri in nuante de mov si maro 15999 Lei

Rochie MBG gri cu maneci lungi din voal negru 23099 Lei

Botine Mara negre cu fermoar auriu in fata 144 Lei

Rochie eleganta neagra cu imprimeuri florale 119 Lei

Rochie StarShinerS office tip creion din material elastic cu accesoriu metalic si buzunare 17099 Lei

Rochie din stofa cu aplicatii cu sclipici rosie scurta cu un croi drept - StarShinerS 9999 Lei

Rochie Sarah neagra din neopren cu strasuri stralucitoare 49999 Lei

Rochie din crep neagra tip creion cu maneci lungi - StarShinerS 22999 Lei

Rochie Catlin Black 209 Lei