Rochie De Seara Black Feline


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

F2461255-2

Pregateste-te de dans si de buna voie facandu-ti intrarea in club cu aceasta superba rochie de seara Black Feline. Este o rochie deosebit de sexy datorita stilului bodycon, dar si a dantelei sau a insertiilor de broderie ce acopera artistic umerii. Bretelele subtiri si spatele pe jumatate gol te vor face sa fii admirata si sa te misti natural pe ringul de dans exact ca o felina neagra eleganta. Design-ul fabulos de pe umeri si de la bustul rochiei de seara, dar si detaliile de dantela si de broderie ce o accesorizeaza fac sa nu mai ai nevoie de nimic altceva care sa incarce tinuta. Decolteul se poate intrevedea doar putin, dar foarte sexy, datorita taieturii rotunde de la mijlocul bustului. Talia este marcata si este oferit un joc de contraste datorita nuantelor diferite ale materialului acestei rochii de seara: alb cu negru. Un alt detaliu magnific consta in broderia si dantela frumos ornamentata din zona genunchilor. Face parte din categoria de rochii de seara elegante si sexy perfecte pentru o noapte in club, pentru o petrecere de nunta sau o aniversare, dar si pentru o cina romantica in doi.

  • culoare: Negru
  • rochie de seara, rochie de club
  • cu decupaj in zona bustului
  • spatele jumatate gol
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei pentru marima S: 116 centimetri
  • lungimea rochiei pentru marima M: 117 centimetri
  • lungimea rochiei pentru marima L: 118 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie De Seara Black Feline face parte din categoria Rochii de club, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Black Feline va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Black Feline este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de club pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Penguin bej cu imprimeu de iarna 60 Lei

Rochie din jersey neagra scurta in clos cu decolteu rotunjit - StarShinerS 29999 Lei

Rochie de seara 3D Bleumarin Flowers 195 Lei

Rochie MBG cu imprimeu alb-negru si maneci trei sferturi 29449 Lei

Rochie Pink Flax 155 Lei

Rochie Catrina verde cu nasturi la bust si volan la baza 15999 Lei

Pantaloni verzi din denim cu baza nefinisata 16999 Lei

Rochie din catifea roz prafuit scurta cu un croi drept si volanase la baza rochiei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie Burgundy Nicety 159 Lei

Rochie Blue Fashionable 9675 Lei