Rochie De Seara Black Twigs


   |  recenzii
119 lei    La cos

Detalii produs

BR61822

De ce toata lumea trebuie sa poarte acelasi gen de haine la birou? De ce toate hainele office arata atat de formal si de tepene pe corpul celor ce le poarta? Femeile, insa, ar dori sa poata sa imbrace si altceva mai vessel si mai atragator, care sa le dea o dispozitie mai buna si sa le inspire la lucru. De aceea, ce este mai nimerit a purta la birou decat o rochie de ocazie precum Black Twigs?

Aceasta tinuta a fost creata special cu gandul la toate acele angajate care au un stil desavarsit propriu si care se definesc prin hainele pe care le poarta. Pentru ca nu toate reprezentantele sexului feminin se obisnuiesc sa poarte o simpla pereche de pantaloni negri sau o fusta midi, conica, gen office, la o camasa alba simpla si la un sacou intr-o culoare inchisa, exista asemenea rochii de ocazie precum modelul Black Twigs.

Aceasta este o rochie scurta, eleganta si totusi nu atat de formala decat altele, cu maneci trei sferturi, un decolteu decent si pliuri mari. Detaliul care face diferenta la aceasta rochie neagra simpla in aparenta este imprimeul vesel in culori deschise aplicat pe topul si la poalele rochiei.

  • culoare: Negru si Alb

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu manecile trei sferturi

  • imprimeuri florale

  • decolteu in V

  • inchidere prin fermoar la spate

PRODUS IN ROMANIA

Rochie De Seara Black Twigs face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Black Twigs va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Black Twigs este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Ella Collection Lilly neagra cu benzi brodate traditional 63 Lei

Rochie MBG bej cu rosu din tafta cu franjuri la maneci 37799 Lei

Rochie Marina bej cu imprimeuri florale verzi 23999 Lei

Rochie Dariana bleu cu nasturi si elastic in talie 11699 Lei

Cercei scoica aurie 7039 Lei

Rochie Moze verde cu tull si broderie la bust 36189 Lei

Compleu din doua piese Belle multicolor 229 Lei

Rochie Liana neagra cu insertii argintii si perla la decolteu 26399 Lei

Rochie corai Amina cu imprimeu 89 Lei

Rochie din lycra midi in clos cu elastic in talie si accesoriu tip curea - StarShinerS 22999 Lei