Rochie De Seara Blue Princess


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL5019

Daca te plangi ca nu mai ai ce purta la birou sau la intrunirile tale dese cu partenerii de afaceri, atunci noi iti oferim solutia. Priveste aceasta rochie de ocazie Blue Princess si imagineaza-te in ea. Nu este greu deloc. Simte cum materialul delicat se aseaza bine pe corp, este neted si de calitate. Iti ofera eleganta, rafinament si bun gust, mai mult decat atat punandu-ti si talia subtire in evidenta.

Feminitate la suprem exprima o asemenea rochie de culoare albastru cu negru. Nu este de mirare ca femeile se plang ca nu mai au ce purta frumos si specific feminin la locul de munca, daca industria fashion ofera doar tinute fara pic de stil si care duc cu gandul mai mult la genul masculin.

Asadar, rochia  Blue Princess este de lungime medie, are maneci trei sferturi, rascroiala simpla, curea neagra in talie si pliuri mari care ofera volum fustei.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu fusta in clos

  • curea neagra in talie

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 93 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie De Seara Blue Princess face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Blue Princess va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Blue Princess este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie bej cu imprimeu floral albastru si cordon in talie 9899 Lei

Pantofi casual negri cu insertii argintii 19799 Lei

Rochie PrettyGirl verde midi de ocazie tip creion stofa elastica cu maneci din voal plisat 35999 Lei

Rochie Nadia bej cu buline negre 25199 Lei

Rochie LaDonna verde cu aplicatii tip petale 21999 Lei

Rochie MBG roz accesorizata cu dantela 15399 Lei

Rochie Moze bej cu paiete la bust 48159 Lei

Compleu Eva elegant 469 Lei

Rochie Noemy Red 264 Lei

Rochie Sorina roz prafuit tip camasa cu imagine imprimata si cordon in talie 10449 Lei