Rochie De Seara Bordo Bell


   |  recenzii
105 lei    La cos

Detalii produs

CD62981

Aceasta rochie de seara intr-o culoare bogata si rafinata de bordo este cu totul aparte de tot ceea ce mai exista pe piata tinutelor elegante pentru femei. Este o rochie scurta, cu maneci trei sferturi si cu volane la capatul acestora, dar si la poalele fustei acesteia. Este cu adevarat deosebita si va fermeca pe oricine in acest Craciun frumos. Normal ca iti doresti sa impresionezi prin bun gust si eleganta, de aceea daca vei alege aceasta rochie de seara bordo cu siguranta vei produce efectul scontat. Rascroiala este simpla, manecile trei sferturi care se termina in volane delicate si diafane fac din aceasta rochie o tinuta deosebit de feminina si romantica pentru orice femeie care se respecta si tine la imaginea sa. Poate fi purtata cu pantofi nude si cu un colier statement minunat care o va face sa straluceasca si mai tare. Merita a fi purtata la o petrecere la care vei fi prezenta drept gazda, invitata sau chiar la evenimentul de Revelion de la localul in care vei petrece noaptea dintre ani. 

  • culoare: Bordo
  • rochie eleganta de ocazie
  • cu decolteul rotund
  • manecile trei sferturi
  • volanase diafane
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: 50% Poliester; 50% Vascoza

Rochie De Seara Bordo Bell face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Bordo Bell va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Bordo Bell este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Salopeta Mira aramie cu fir lurex 30799 Lei

Geanta Carolina verde mica cu fermoare laterale 14629 Lei

Rochie Eleganta Black Accent 79 Lei

Rochie Floral Prints 145 Lei

Rochie StarShinerS midi tip creion din material elastic cu peplum si slit la spate 23999 Lei

Geaca neagra cu aspect lucios si lungime asimetrica 23799 Lei

Rochie Moze olive cu funda in talie si pliuri la baza 20299 Lei

Rochie Evelin alba tip camasa cu imprimeu floral pixelat 16799 Lei

Rochie Moze verde lime cu design tip sacou 25999 Lei

Geaca Aliss bleu matlasata 33999 Lei