Rochie de seara bordo lucioasa


   |  recenzii
449 lei    La cos

Detalii produs

AR079BORDO

Rochia de seara cu croi de tip sirena complimenteaza cel mai bine orice tip ce corp. Daca ai forme, ti le etaleaza intr-un mod splendid, iar daca esti atletica, creeaza rotunjimi acolo unde nici nu credeai ca le ai. Aceasta rochie de seara bordo este minunata, pretioasa si se asorteaza numai bine cu sandale fine argintii, negre sau cu pantofi cu toc inalt si subtire. Este una dintre acele rochii de seara sirena ce te fac sa stralucesti la propriu. Materialul bordo metalizat al creatiei este glamorous si se preteaza foarte bine la evenimente de tip red carpet, la petreceri mondene si la ocazii fabuloase, de lux.

  • culoare: Bordo

  • rochie lunga de seara, rochie eleganta

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de seara bordo lucioasa face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara bordo lucioasa va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara bordo lucioasa este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Sabrina bleu cu imprimeuri florale bej 17599 Lei

Rochie Natalia negru argintiu cu franjuri 209 Lei

Rochie Moze negru si mov cu fermoare pe bust 28999 Lei

Rochie Blue Secret Long 13875 Lei

Rochie Grace neagra 129 Lei

Rochie Black Selection 149 Lei

Rochie Moze verde lime cu decolteu petrecut 36549 Lei

Rochie Iva Bordo 149 Lei

Rochie Aniko Green 17925 Lei

Rochie Lina alba cu buzunare in fata si decolteu in v 13599 Lei