Rochie De Seara Butterfly Print


   |  recenzii
199 lei    La cos

Detalii produs

CD4649

O ocazie speciala necesita o tinuta la fel de speciala si inedita. O femeie stie ca nu se va simti bine in pielea ei daca va purta aceeasi rochie la cateva evenimente de-a randul, de aceea are nevoie de cat mai multe rochii elegante in garderoba ei de zile mari. Daca vei alege aceasta rochie de ocazie neagra, cu siguranta vei da lovitura deoarece nu este un model deloc des intalnit pe piata. Imprimeul cu fluturi mari si delicati al rochiei o transforma in vedeta serii dintre toate celelalte tinute de ocazie printre care se va strecura. Este o rochita tare eleganta, de lungime medie, care trece peste genunchi, are maneci trei sferturi, un guler simplu, impodobit cu alb si buzunare tale confortabile, in care poti pune esentialul de care ai nevoie mereu. Este una dintre acele rochii de ocazie superbe, care stiu sa se faca remarcate exact prin simplitate si discretie, impreuna cu mult bun gust si detalii minunat inserate in cadrul tinutei. 

  • culoare: Bleumarin
  • rochie elegnta de ocazie
  • cu imprimeuri unice, deosebite
  • manecile trei sferturi
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 103 centimetri

Material: 97% Poliester; 3% Lycra

PRODUS IN ITALIA

Rochie De Seara Butterfly Print face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Butterfly Print va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Butterfly Print este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG neagra cu peplum tip volanas frontal si strasuri in talie 32249 Lei

Rochie Daniela bleu accesorizata cu perlute in talie si imprimeu floral 9479 Lei

Rochie Green Magic Lines 139 Lei

Rochie LaDonna neagra din tull plisat cu perle in talie 36799 Lei

Costum sport Daisy bej din tricot 130 Lei

Rochie Baby Doll Love Flowers 79 Lei

Rochie din dantela bleumarin accesorizata 139 Lei

Pantofi Alina verzi cu aplicatie metalica pe varf 23199 Lei

Rochie StarShinerS office scurta din stofa neelastica subtire cu un croi drept cu imprimeu floral unic 18049 Lei

Rochie office Lara neagra cu dungi roze pe fusta 32999 Lei