Rochie de seara cu paiete in doua culori


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

BR71077BEJ

Pentru o aparitie rafinata si feminina la caderea noptii poti alege aceasta rochie de seara cu paiete, negru cu auriu. Mai mult decat modelul acesteia, care va ramane mereu in stil, creatia face parte din colectia de rochii de seara foarte la moda in prezent. Se poarta paietele in nuante simple si de efect. Iar tinuta aceasta nu face decat sa reliefeze trendul momentului.

Asadar, este o rochie de seara scurta, cu fusta mini pe corp si cu paiete argintii stralucitoare. In acelasi timp, bluza cu peplum este si ea la curent cu stilul actual din moda. Este realizata din catifea neagra si prezinta un cordon cu paiete argintii in talie, fix ca modelul fustei. Manecile sunt trei sferturi iar decolteul este rotund si tare delicat. Pe langa cordonul fin din talie, peplumul incretit, din catifea neagra, face un contrast minunat cu fusta scurta electrizanta.

Rochii de seara precum aceasta merg purtate in club, la nunta, la revelion sau la petreceri onomastice speciale. Dar cu siguranta ii vei gasi si tu alte ocazii frumoase la care sa fie purtata.

  • culoare: Negru si bej

  • rochie de seara, rochie de ocazie

  • din catifea si paiete in doua culori

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 96 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie de seara cu paiete in doua culori face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara cu paiete in doua culori va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara cu paiete in doua culori este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din georgette midi in clos cu imprimeu cu buline - SunShine 12999 Lei

Rochie albastru-deschis eleganta scurta in clos din tafta cu cupe moi cu forma de sustinere 27999 Lei

Rochie MBG gri cu imprimeu floral si banda in talie 26129 Lei

Rochie MBG rosie cu fronseu frontal si broderie florala 37999 Lei

Rochie StarShinerS visinie office midi tip creion din material elastic cu spatele gol si slit la spate 13999 Lei

Compleu elegant Monalis argintiu 449 Lei

Rochie Flori bleumarin cu imprimeu geometric alb 14249 Lei

Rochie MBG maro cu insertii din piele ecologica 27199 Lei

Rochie navy in clos cu guler elegant 11925 Lei

Rochie bleumarin de seara cu imprimeuri 159 Lei