Rochie De Seara Floral Style Pink


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

LL1159

Nici rochia cu imprimeu floral nu ar trebui sa lipseasca din dressingul tau. Asta daca te consideri o femeie adevarata, cu un stil rafinat, feminin si romantic. Dar chiar si daca nu este asa, tot trebuie sa porti macar o data in viata la vreun eveniment o rochie de ocazie precum modelul Floral Style Pink. Vezi tu, o rochie florala este tot ce iti trebuie pentru o aparitie proaspata, feminina si dulce.

Porti purta asemenea rochii de ocazie la evenimente pe timp de zi, la petreceri in aer liber, la intalniri dintre cele mai romantice, dar chiar si la o iesire cu fetele la ziua de nastere a uneia dintre voi. Daca tu crezi ca totusi nu este pentru tine, alege sa faci cadou o asemenea rochie de ocazie unei femei speciale din viata ta, care adora viata, este vesela si te face mereu fericita doar gandindu-te la ea.

Rochia de ocazieĀ Floral Style Pink este de lungime medie, este pe corp, are rascroiala mai ampla la baza gatului, maneci trei sferturi si un imprimeu dintre cele mai vesele si delicate, roz cu margarete albe si cu diverse alte modele fine.

  • culoare: Multicolor

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu imprimeuri florale deosebite

  • manecile scurte

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 99 centimetri

Material: 80% Vascoza, 37% Poliester; 3% Elastan

Rochie De Seara Floral Style Pink face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Floral Style Pink va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Floral Style Pink este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG neagra cu peplum si broderie florala cu fulgi la bust 29399 Lei

Sandale Erika lila accesorizate cu lant 23999 Lei

Rochie Moze albastra cu fir lurex auriu si peplum in talie 25999 Lei

Rochie din tafta albastru-inchis lunga tip creion crapata pe picior 43999 Lei

Camasa Dy Fashion bej cu motive traditionale 16999 Lei

Compleu Casey argintiu din doua piese 169 Lei

Rochie Silvia ivory cu imprimeuri florale verzi 16149 Lei

Rochie Rowena Black 11175 Lei

Rochie Anka bej cu imprimeu negru si frunze caramizii 11999 Lei

Pantaloni Leonard Collection negri cu design special 15399 Lei