Rochie De Seara Gray Decoltage


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

LL0570SM

 

O rochie de seara precum modelul Gray Decoltage de pe Fashion 24 iti va deveni tare draga odata ce o vei achizitiona. Stii de ce? Pentru ca micuta rochie neagra s-a reinventat si arata in urmatorul fel: este o rochie de seara neagra, de lungime medie, de tip bodycon, cu maneci lungi si cu un decolteu tare frumos ornamentat si evidentiat de o suprapunere de material fin cu sclipici argintiu.

Nu-i asa ca doar privind aceasta rochie frumoasa te si imaginezi imbracata in ea la o petrecere fabuloasa la care participi, cu un pahar de sampanie in mana si la brat cu iubitul tau aratos. Nu numai tu vei fi fermecata de felul in care iti va sta, ci si restul lumii se va lasa invaluita de vraja sa unica.

De la spate arata ca o rochie clasica neagra, pe corp, midi, dar odata ce o vei imbraca, te vei simti de milioane si nu vei mai ezita sa o porti si a doua oara in alta parte. Mai mult de atat, se imbraca foarte simplu deoarece are fermoar fin la spate.

  • culoare: Negru si Argintiu
  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu decolteu rotund

PRODUS IN ROMANIA

 

 

 

Rochie De Seara Gray Decoltage face parte din categoria Rochii office, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Gray Decoltage va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Gray Decoltage este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii office pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie rosie scurta de zi in clos din material subtire cu buline si umeri goi 15999 Lei

Rochie StarShinerS ivoire de ocazie in clos asimetrica din dantela si voal cu flori 3D 44649 Lei

Rochie lunga Hellen mov 35925 Lei

Rochie din lurex lila tip creion cu pliuri in zona taliei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie din material subtire tip in albastra-deschis midi in clos cu spatele decupat - StarShinerS 29999 Lei

Rochie MBG neagra lunga cu paiete 44999 Lei

Bluza Carla bleumarin cu imprimeuri magenta 12599 Lei

Rochei MBG neagra cu imprimeu si funda la bust 39999 Lei

Rochie Eli cu imprimeuri de vara 99 Lei

Bluza LaDonna fucsia cu umeri bufanti si guler tip esarfa 16199 Lei