Rochie De Seara Green Deluxe


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

F2461353-9

Stii cat iti ia ca sa te pregatesti asa cum se cuvine de o petrecere de zile mari, nu? Dar asta se intampla mai ales pentru ca nu stii ce sa imbraci sau pentru ca nu mai ai ce sa imbraci. De aceea, este momentul sa captivezi atentia cu aceasta rochie de seara fabuloasa Green Deluxe. Vei fi gata mult mai repede stiind ca vei arata superb fara prea mult dichis iar iubitul tau iti va fi recunoscator. Nuanta superba de verde si insertiile luxoase aurii de pe aceasta rochie de seara te vor conduce in cursa pentru Regina Noptii. Cele mai frumoase si sexy rochii de seara sunt de tip sirena, ca si aceasta de fata. Bretelele subtiri accesorizate si ele minunat cu insertii aurii elegante sunt ajustabile iar spatele gol incadrat de jocuri de transparente si de accesorii aurii fabuloase te vor face sa te simti ca o adevarata miss. O rochie de seara precum Green Deluxe se va aseza perfect pe corpul tau, deoarece vine in marimi potrivite cu diferite masuri ale corpului. Se muleaza senzual pe partea superioara a corpului, ca mai apoi sa curga vaporos in partea inferioara, de la genunchi in jos.  Asa rochii sa tot porti la cocktailuri, la evenimente formale sau la petreceri cu tematica. 

  • culoare: Verde
  • rochie lunga de seara, rochie de ocazie, tip sirena
  • cu insertii aurii din dantela brodata
  • bustul si spatele decupate
  • lungimea rochiei pentru marimea S: 166 centimetri

  • lungimea rochiei pentru marimea M: 168 centimetri

  • lungimea rochiei pentru marimea L: 170 centimetri

Material: Poliester + Spandex

VEZI MAI JOS GHIDUL DE MASURI IN CENTIMETRI

Rochie De Seara Green Deluxe face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Green Deluxe va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Green Deluxe este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Bratara Perry aurie cu pietre verzi 7199 Lei

Rochie din satin visinie scurta in clos pe umeri - Artista 29999 Lei

Rochie Dy Fashion mov cu volane maxi pe bust 26099 Lei

Rochie Moze neagra cu glitter auriu la bust 42499 Lei

Rochie Red Portrait 109 Lei

Rochie Red Scenery 18675 Lei

Geaca Anca ivory scurta cu gluga si design in dungi 21249 Lei

Pantaloni MBG roz cu accesoriu in talie 10449 Lei

Rochie Larisa neagra cu imprimeu verde la bust 32399 Lei

Rochie Jenna Black 49 Lei