Rochie de seara Green Glitter


   |  recenzii
419 lei    La cos

Detalii produs

AR097VERDE

Recomandam cu cea mai mare placere acest model fastuos de rochie de seara eleganta. Modelul este minunat croit si are o culoare deosebita si un croi placut, ce te vor ajuta sa te simti bine si sa te distrezi toata seara. Sau sa socializezi, dupa caz. Poti castiga inima oricui si vei fi mai sigura pe tine imbracata intr-una dintre aceste rochii de seara lungi, care nici nu cad pe corp, dar nici nu sunt largi. Este o tinuta fluida, usoara si lejera. Partea de sus este si ea fermecatoare. Acopera un bust generos si bratele care doresc sa fie ascunse. In plus, nici zona taliei nu este evidentiata. Asadar, daca nu ai o talie de viespe, nu va trebui sa iti faci probleme. Partea superioara a tinutei este incretita, atat in zona manecilor usor bufante, cat si in zona mijlocului. Rascroiala este rotunda iar manecile trei sferturi. Materialul este un lame verde absolut superb care este in ape si straluceste discret la lumina.

  • culoare: Verde

  • rochie lunga de seara

  • trena

  • maneci trei sferturi

  • lungimea rochiei: 169 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de seara Green Glitter face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara Green Glitter va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara Green Glitter este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ella bej cu buline maxi 16249 Lei

Rochie Vera fistic din tricot reiat 11899 Lei

Rochie Celia neagra in clos 169 Lei

Rochie Bianca Navy 11175 Lei

Pantofi Sheila gri cu imprimeu traditional pe toc si varf 26999 Lei

Rochie Black Soul 139 Lei

Rochie Special Flowers 11925 Lei

Rochie MBG bordo cu broderie la baza 35249 Lei

Camasa Leonard Collection gri cu guler tip esarfa 27999 Lei

Rochie Nousha roz prafuit cu broderie la bust 19799 Lei