Rochie De Seara Perfect Meeting


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

CA2729

Un asemenea model de rochie rosie cu insertii din catifea este foarte trendy in acest an. Este potrivit mai ales pe timpul sarbatorilor de iarna, deoarece materialul este calduros si are o nuanta festiva care iti poate oferi un aer magic. Rochia este de tip baby-doll, ca lungime este scurta si este foarte eleganta si dragalasa. Modelul acestei rochii de seara este de culoare rosie, are insertii pretioase din catifea, are maneci trei sferturi, curelusa metalica in talie si o rascroiala rotunda. Ce este si mai minunat la aceasta rochie de seara este modelul sau superb, care imbina catifeaua cu elementele florale deosebite ce ies in evidenta de la prima vedere. Curelusa din talia rochiei evidentiaza mijlocul oricarei femei ce o poarta si este metalica, pe auriu. Rochia de seara de tip baby-doll este tare draguta si se potriveste numai bine oricarei tinere si domnisoare ce doreste sa iasa in evidenta prin bun gust cu fiecare eveniment deosebit la care ia parte. 

  • culore: Rosu
  • rochie baby doll, rochie de seara
  • din catifea
  • cu manecile lungi
  • decolteul rotund
  • curea aurie in talie
  • lungimea rochiei: 86 centimetri

Material: 80% Bumbac; 20% Elastan

Rochie De Seara Perfect Meeting face parte din categoria Rochii de revelion, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Perfect Meeting va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Perfect Meeting este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de revelion pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din material vaporos ivoire midi in clos cu broderie florala realizata in atelierele proprii- StarShinerS 42999 Lei

Rochie Lady Pandora midi in clos cu elastic in talie din material vaporos cu volanase 15199 Lei

Rochie din lurex verde tip creion cu pliuri in zona taliei - Lady Pandora 12999 Lei

Rochie Georgiana lila cu pliuri la baza gatului si trandafiri maxi pe bust 14999 Lei

Rochie eleganta scurta tip creion din stofa subtire cu buzunare si curea lacuita 18049 Lei

Rochie Miruna mov cu aplicatie in talie 23999 Lei

Rochie Inna bej cu animal print cu cordon in talie 12999 Lei

Rochie din stofa elastica midi tip creion cu curea din imitatie de piele - StarShinerS 24999 Lei

Rochie MBG rosie cu peplum in talie si dantela la bust 33599 Lei

Pantaloni Karola verde petrol cu pliuri in talie 80 Lei