Rochie de seara Purple Glitter


   |  recenzii
369 lei    La cos

Detalii produs

AR097MOV

Recomandam cu cea mai mare placere acest model fastuos de rochie de seara eleganta. Modelul este minunat croit si are o culoare deosebita si un croi placut, ce te vor ajuta sa te simti bine si sa te distrezi toata seara. Sau sa socializezi, dupa caz. Poti castiga inima oricui si vei fi mai sigura pe tine imbracata intr-una dintre aceste rochii de seara lungi, care nici nu cad pe corp, dar nici nu sunt largi. Este o tinuta fluida, usoara si lejera. Partea de sus este si ea fermecatoare. Acopera un bust generos si bratele care doresc sa fie ascunse. In plus, nici zona taliei nu este evidentiata. Asadar, daca nu ai o talie de viespe, nu va trebui sa iti faci probleme. Partea superioara a tinutei este incretita, atat in zona manecilor usor bufante, cat si in zona mijlocului. Rascroiala este rotunda iar manecile trei sferturi. Materialul este un lame mov absolut superb care este in ape si straluceste discret la lumina.

  • culoare: Mov

  • rochie lunga de seara

  • trena

  • maneci trei sferturi

  • lungimea rochiei: 169 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de seara Purple Glitter face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara Purple Glitter va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara Purple Glitter este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Denisa neagra cu aplicatie florala verde 34999 Lei

Rochie din crep crem scurta in clos cu decolteu rotunjit - StarShinerS 17999 Lei

Rochie Kalida White 11625 Lei

Bluza Fiona roz din tricot cu nasturi perlati 12999 Lei

Rochie Calista verde cu maneci trei sferturi reglabile si decolteu rotund 24999 Lei

Camasa Bella rosie cu aplicatii din dantela si baza manecilor clopot 10919 Lei

Palton Dara verde cu nasturi si cusaturi decorative 48999 Lei

Rochie Agatha traditionala in nuante de galben 219 Lei

Rochie eleganta Eden cu broderie aurie 209 Lei

Pantaloni Antonia negri office evazati 21599 Lei