Rochie De Seara Ravishing Red


   |  recenzii
119 lei    La cos

Detalii produs

F2461289-3

Radiaza eleganta si pasiune cu aceasta rochie de seara Ravishing Red. Este un model maxi, cu slit, bust dantelat si bretele de sustinere. Detaliile minunate de dantela florala de pe topul rochiei scot in evidenta foarte frumos bustul feminin si bretelele subtiri nu incarca tinuta, ba mai mult ajuta la purtarea acestei rochii de seara elegante si seducatoare. Fusta lunga a rochiei rosii, ce cade imediat de sub talia bine pronuntata, este ravisanta si ofera si mai mult sex-appeal purtatoarei prin slitul prelung ce dezvaluie delicat picioarele si pantofii purtati cu o ocazie speciala. Aceasta fusta ce tine de rochia in sine este creata dintr-un material vaporos si invaluie cu finete partea inferioara a corpului. Materialul din care este creata fusta rochiei rosii este petrecut si prins chiar deasupra zonei de unde cade minunat slitul acesteia. Tinuta face parte din categoria de rochii de seara care se incheie la spate cu fermoar si care dezvaluie cu senzualitate pielea reusind sa se muleze pe corpul femeii ce o poarta si alungindu-i silueta.

  • culoare: Rosu
  • rochie eleganta, rochie de seara
  • cu bustul din dantela 
  • crapatura fina pe picior
  • spatele pe jumatate gol
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei pentru marimea S: 163 centimetri
  • lungimea rochiei pentru marimea M: 164 centimetri
  • lungimea rochiei pentru marimea L:  165 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

 

Rochie De Seara Ravishing Red face parte din categoria Rochii de revelion, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Ravishing Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Ravishing Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de revelion pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ginette neagra din matase cu dantela 94599 Lei

Rochie SunShine rosie scurta de ocazie din catifea tip creion cu spatele gol si franjuri 5999 Lei

Bluza Diana cu imprimeu carouri bleumarin si rosu 6599 Lei

Rochie Anastasia bej cu imprimeuri rosii 16199 Lei

Bluza Maria verde cu imprimeu animal print 9099 Lei

Bluza Crina alba cu maci rosii 11179 Lei

Rochie Mirabella verde cu imprimeu nature si broderie la bust 13499 Lei

Rochie Sophia roz cu decolteu in V petrecut 14219 Lei

Bluza Dy Fashion ivory cu guler tip esarfa 17999 Lei

Geanta maro cu aplicatii rotunde 17999 Lei