Rochie De Seara Red Queen


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

CA2733R

Orice femeie trebuie sa radieze de prospetime, frumusete si farmec intr-una dintre cele mai minunate si pretioase rochii de ocazie ale ei in cadrul oricarui eveniment la care este invitata. Da, chiar si o simpla rochie eleganta poate face toate aceste lucruri pentru starea de spirit a unei femei.

Asadar, rochia de ocazie Red Queen se potriveste perfect oricarei prezente feminine incantatoare ce doreste sa impresioneze prin stil si atitudine. Daca atitudinea trebuie sa vina din partea fiecarei persoane in parte, atunci completarea glam trebuie sa vina de la o rochie de ocazie rosie cu picatele si model floral cu curelusa in talie si maneci trei sferturi.

Rochia Red Queen este de culoare rosie, are o broderie bogata la poalele fustei, dispune de o rascroiala simpla, rotunda si are maneci trei sferturi. Este una dintre acele rochii care reuseste sa farmece audienta datorita nuantei frumoase si a detaliilor delicate, in acest caz picatelele rosii sau fundita negru cu auriu din talie.

  • rochie fina de seara, rochie de ocazie, rochie baby doll

  • cu fusta in clos

  • curea eleganta cu fundita in talie

  • decolteul rotund

  • insertii din catifea

  • manecile trei sferturi

  • lungimea rochiei: 85 centimetri

Material: 80% Bumbac; 20% Elastan

Rochie De Seara Red Queen face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Red Queen va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Red Queen este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Dasy alba cu pliu la bust 11999 Lei

Rochie Hem Velvet 95 Lei

Rochie Eleganta Black Sensitive 59 Lei

Rochia Nola bordo cu accesoriu la piept si decolteu oval 34779 Lei

Rochie Eudoxia verde petrol cu decolteu petrecut in v si perforatii brodate 22119 Lei

Rochie Sara cu imprimeu divers colorat 18499 Lei

Rochie de seara Roze cu broderie florala 17925 Lei

Rochie de seara cu broderie blorala in nuante de albastru 139 Lei

Rochie albastru-inchis lunga de ocazie in clos din tul cu broderie si aplicatii cu paiete si perle 43699 Lei

Rochie Maia grena cu manecile scurte 119 Lei