Rochie De Seara Roses Draw


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL6417

Trandafirii sunt cele mai minunate flori pe care un barbat le poate oferi unei femei. In diferitele lor nuante si de diferite dimensiuni, cu un miros imbatator si senzual, aceste flori sunt considerate pe drept florile dragostei. Iar culoarea cea mai intalnita a acestora – rosul – le ofera un loc pe podium. Pentru luna februarie si pentru restul lunilor din an, o rochie de ocazie cu trandafiri rosii poate inlocui cu succes orice alte tinute feminine.

Daca tu esti genul romantic, iti place sa te imbraci feminin, sa porti rochii, fuste si tinute atractive si romantice, atunci rochia Roses Draw are exact ceea ce iti trebuie tie - trandafiri rosii in doza perfecta pe care trebuie sa ti-o administrezi in fiecare zi. Aceasta rochie speciala este pe corp, are o lungime medie, are maneci trei sferturi si o rascroiala simpla.

Este fabricata dintr-un material foarte placut, care face ca purtarea ei sa fie foarte naturala. Insa, ceea ce o deosebeste de alte rochii de ocazie este modelul floral rosu cu verde asezat pe un fundal negru cu gri in dungi verticale.

  • culoare: Gri si Rosu

  • rochie de seara, rochie eleganta

  • cu imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 92 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Elastan

Rochie De Seara Roses Draw face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Roses Draw va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Roses Draw este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze mov cu decolteu petrecut 26999 Lei

Tricou LaDonna roz somon cu aplicatii din tull 7999 Lei

Rochie Laura roz accesorizata cu tulle si broderie 35999 Lei

Rochie Donna alba de seara cu dantela 139 Lei

Botine Camelia negre cu aplicatii metalice la glezna 39999 Lei

Rochie Loredana bordo cu imprimeu si incretitura in talie 16249 Lei

Rochie MBG neagra din catifea cu volan pe fusta 19799 Lei

Rochie Dalia alba cu maneci tip clopot si imprimeu albastru si roz 8799 Lei

Cercei Sally aurii stralucitori cu perle si strasuri cu reflexii multicolore 9599 Lei

Rochie mini albastra cu crapatura pe picor 158 Lei