Rochie de seara roz cu crapatura pe picior


   |  recenzii
309 lei    La cos

Detalii produs

AR080ROZ

Rochia de seara cu croi de tip sirena complimenteaza cel mai bine orice tip ce corp. Daca ai forme, ti le etaleaza intr-un mod splendid, iar daca esti atletica, creeaza rotunjimi acolo unde nici nu credeai ca le ai. Aceasta rochie de seara roz feste minunata, pretioasa si se asorteaza numai bine cu sandale fine argintii, negre sau cu pantofi cu toc inalt si subtire. Este una dintre acele rochii de seara sirena ce te fac sa stralucesti la propriu. Materialul roz metalizat al creatiei este glamorous si se preteaza foarte bine la evenimente de tip red carpet, la petreceri mondene si la ocazii fabuloase, de lux. Tinuta este pe corp, cu maneci scurte, decolteu in V, petrecut parte peste parte, talie evidentiata si fusta lunga, cu croi de sirena.

  • culoare: Roz

  • rochie lunga de seara, rochie eleganta

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de seara roz cu crapatura pe picior face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara roz cu crapatura pe picior va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara roz cu crapatura pe picior este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion bleumarin cu mov in degrade si decolteu petrecut 149 Lei

Rochie Valeria neagra cu guler galben 33999 Lei

Fusta Sara kaki clos 17099 Lei

Rochie eleganta roz midi tip creion din stofa elastica cu slit frontal si aplicatii stralucitoare 19999 Lei

Rochie Betsy Red 110 Lei

Rochie Violeta mov cu paiete si croi asimetric 27749 Lei

Rochie Dy Fashion ivory cu imprimeu albastru si bej 21599 Lei

Rochie XXL Black Ribbed 7425 Lei

Rochie Allie verde menta 139 Lei

Rochie lunga Daniela in nuante de negru si alb 259 Lei