Rochie De Seara Velvet Roses Black


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

DO555585N

O rochie care sa sublinieza frumos corpul, fiind un model ideal de tinuta pentru o seara romantica, pentru o petrecere glamorous sau pentru o iesire deosebita intr-un club de lux. Catifeaua este un material foarte la moda in acest an si de aceea se merita sa investesti intr-o asemenea tinuta foarte la moda si deosebit de atragatoare. Rochia neagra de catifea este pe corp, de tip bodycon, este de lungime medie, are slit mic la spate, rascroiala rotunda, spate decupat in V, accesoriu negru brodat la baza decupajului din spate si model floral pe partea laterala din fata a tinutei de sarbatori. Manecile acestei rochii de seara negre din catifea sunt trei sferturi si modelul deosebit de atragator al tinutei o transforma pe purtatoarea sa intr-o printesa din povesti. Modelul acestei rochii de seara, este deosebit de frumos si elegant, deoarece catifeaua este vedeta sezonului si straluceste in ape atunci cand femeia ce poarta asa ceva o imbraca.

  • culoare: Negru
  • rochie eleganta de seara din catifea
  • cu manecile trei sferturi
  • decoteu in V la spate
  • decolteul rotund in fata
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 70% Poliester; 30% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie De Seara Velvet Roses Black face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Velvet Roses Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Velvet Roses Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie gri eleganta cu manecile incretite 149 Lei

Rochie Moze verde mint cu flori galbene 21449 Lei

Rochie Mara neagra in clos accesorizata 169 Lei

Rochie StarShinerS midi tip creion din material elastic si fin cu imprimeu floral 17099 Lei

Rochie Elvira verde cu broderie 17925 Lei

Rochie Ana Radu turcoaz de lux tip corset din tul captusita pe interior cu bust buretat accesorizata cu cordon 85499 Lei

Rochie Sabrina corai cu imprimeuri gri 22099 Lei

Rochie Dy Fashion din voal galben cu imprimeu 19999 Lei

Rochie Ella Collection Renata mov din tulle accesorizata cu paiete si broderie 22679 Lei

Rochie neagra eleganta tip creion din material usor elastic captusita pe interior 12999 Lei