Rochie De Seara Velvet Roses Red


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

DO555585

O rochie care sa sublinieza frumos corpul, fiind un model ideal de tinuta pentru o seara romantica, pentru o petrecere glamorous sau pentru o iesire deosebita intr-un club de lux. Catifeaua este un material foarte la moda in acest an si de aceea se merita sa investesti intr-o asemenea tinuta foarte la moda si deosebit de atragatoare. Rochia rosie de catifea este pe corp, de tip bodycon, este de lungime medie, are slit mic la spate, rascroiala rotunda, spate decupat in V, accesoriu negru brodat la baza decupajului din spate si model floral pe partea laterala din fata a tinutei de sarbatori. Manecile acestei rochii de seara rosii din catifea sunt trei sferturi si modelul deosebit de atragator al tinutei o transforma pe purtatoarea sa intr-o printesa din povesti. Modelul acestei rochii de seara rosii este deosebit de frumos si elegant, deoarece catifeaua este vedeta sezonului si straluceste in ape atunci cand femeia ce poarta asa ceva o imbraca. Modelul de pe partea laterala a rochiei este cu trandafiri rosii cu verde si este spectaculos, fiind un accesoriu in plus fata de croiala bodycon a rochiei.

  • culoare: Rosu
  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie din catifea
  • cu manecile trei sferturi
  • decolteul rotund in fata
  • decoteu in V la spate
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 70% Poliester; 30% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

 

Rochie De Seara Velvet Roses Red face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Seara Velvet Roses Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Seara Velvet Roses Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie petrecuta din material subtire midi in clos cu imprimeu floral - StarShinerS 24999 Lei

Palton Mirabela negru cu guler din blana 43999 Lei

Rochie Maya mov cu glitter si umeri goi 23999 Lei

Rochie Sophie bej cu carouri bleu 21459 Lei

Palton Maya gri din fas cu blanita si cordon 52999 Lei

Rochie Harieta roz accesorizata cu tulle si broderie 21119 Lei

Rochie Artista neagra eleganta cu un croi mulat si decolteu in v 9999 Lei

Rochie Georgina roz coniac cu imprimeu floral caramiziu si pliuri pe fusta 17999 Lei

Rochie Mela bleumarin cu insertii stralucitoare 16799 Lei

Rochie Burgundy Scenery 18675 Lei