Rochie de seara verde cu crapatura pe picior


   |  recenzii
336.75 lei    La cos

Detalii produs

AR080VERDE

Rochia de seara cu croi de tip sirena complimenteaza cel mai bine orice tip ce corp. Daca ai forme, ti le etaleaza intr-un mod splendid, iar daca esti atletica, creeaza rotunjimi acolo unde nici nu credeai ca le ai. Aceasta rochie de seara verde feste minunata, pretioasa si se asorteaza numai bine cu sandale fine argintii, negre sau cu pantofi cu toc inalt si subtire. Este una dintre acele rochii de seara sirena ce te fac sa stralucesti la propriu. Materialul verde metalizat al creatiei este glamorous si se preteaza foarte bine la evenimente de tip red carpet, la petreceri mondene si la ocazii fabuloase, de lux. Tinuta este pe corp, cu maneci scurte, decolteu in V, petrecut parte peste parte, talie evidentiata si fusta lunga, cu croi de sirena.

  • culoare: Verde

  • lungimea rochiei: 155 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de seara verde cu crapatura pe picior face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de seara verde cu crapatura pe picior va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de seara verde cu crapatura pe picior este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie SunShine asimetrica din voal cu umeri goi si volanase pe linia decolteului si la terminatie 16149 Lei

Rochie StarShinerS albastra-deschis tricotata cu croi larg asimetrica cu fir stralucitor 14999 Lei

Rochie Sheyla verde cu imprimeu picior de cocos 13599 Lei

Rochie Herra mov cu imprimeu maro 17999 Lei

Rochie Sonnia rosie cu guler tip esarfa si pliuri pe fusta 15799 Lei

Rochie Marisa bleu asimetrica cu imprimeu floral 36959 Lei

Rochie Ella Collection Ana verde mint accesorizata cu perlute si strasuri 35999 Lei

Rochie Moze bej cu buline si o maneca lasata 33149 Lei

Rochie Liza Navy 89 Lei

Rochie Anais alb negru cu peplum 119 Lei