Rochie de zi cu buline si broderie


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

AR033BLUEMARINBULINE

Rochia de zi cu buline este cat se poate de confortabila la purtat si este creata dintr-un material de calitate, care imbratiseaza frumos corpul. Este o rochie de ocazie eleganta, formala, dar nu sobra, care poate fi purtata la mai multe ocazii frumoase. Este perfecta atat pentru o masa in oras, cat si pentru birou. Stilul ei unic este special si denota rafinament si bun gust. Creatia este de lungime medie, pana in dreptul genunchilor. Nu cade direct pe corp, ceea ce o face atat de comoda la purtare, dar urmareste frumos formele corpului, cu o discretie romantica. Rochia are maneci trei sferturi, de tip clopot, cu volane si trandafiri rosii si un rever rotund in zona gatului impodobit cu un trandafir rosu din broderie. Pe langa acele rochii de seara pe care le ai in garderoba, imbogateste-ti colectia de rochii de zi cu acest model minunat.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie eleganta de zi

  • cu buline si broderie florala

  • lungime: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie de zi cu buline si broderie face parte din categoria Rochii de zi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie de zi cu buline si broderie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie de zi cu buline si broderie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de zi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Evelin alba tip camasa cu imprimeu floral pixelat 16799 Lei

Rochie Eva neagra accesorizata 89 Lei

Rochie LaDonna by DYFashion ivory cu maneci lungi despicate si insertii aurii 23999 Lei

Rochie eleganta StarShinerS neagra midi in clos din satin accesorizata cu cordon 39999 Lei

Rochie H.H.G. Summer Blue Waves 7425 Lei

Rochie Crina neagra cu imprimeu alb si curea in talie 17499 Lei

Rochie Dy Fashion bordo cu paiete pe fusta 31499 Lei

Pantaloni scurti Elisa ivory din in cu imprimeu verde 9399 Lei

Rochie Isabelle Blue 109 Lei

Rochie Esen tip camasa neagra cu buline 15799 Lei