Rochie Delia mov de ocazie


   |  recenzii
199 lei    La cos

Detalii produs

TRD021MOV

Vrei sa fii chic? Sa fii in pas cu moda? Atunci ai ales perfect aceasta tinuta eleganta cu un design superb! Rochia este eleganta usor in clos, fusta confectionata din tafta, manecile usor lasate pe umeri ofera un plus de eleganta. Talia este evidentiata cu un cordon lat in nuante de mov, detasabil, care poate fi aranjat pe placul tau! Umerii sunt usor lasati cu un elastic ce poate fi aranjat in diferite feluri.

  • culoare: Mov

  • rochie in clos cu tafta

  • design deosebit

  • manecile lungi

  • umerii lasati

  • lungimea rochiei: 99 CM

  • Material: 95% Bumbac 5% Licra

PRODUS IN ROMANIA

Modelul poarta marimea S

Inaltime model 170 cm

Spalare chimica!

Produsul face parte din urmatoarele categorii de produse: Rochii de seara, Rochii in clos, Rochii traditional, Rochii de ocazie, Rochii de zi, Rochii office, Rochii casual, Rochii office, Rochii elegante, Rochii de banchet, Rochii scurte, Rochii tip sacou, Rochii de club.

Rochie Delia mov de ocazie face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Delia mov de ocazie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Delia mov de ocazie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Navy Bolero 209 Lei

Rochie XXL Burgundy Lace 105 Lei

Rochie StarShinerS gri eleganta de ocazie tip creion cu spatele decupat decolteu la baza gatului cu imprimeu floral 14999 Lei

Rochie albastru-inchis lunga de ocazie in clos din tul cu broderie si aplicatii cu paiete si perle 43699 Lei

Rochie Celine neagra cu paiete verzi 26099 Lei

Rochie Isabela roz cu dungi albe si pliuri pe fusta 16799 Lei

Rochie Missa vaporoasa cu imprimeuri florale colorate 12349 Lei

Rochie Alexa cu dungi roz si bleumarin 19999 Lei

Rochie de seara mov in clos 309 Lei

Rochie Corinne gri cu imprimeu floral pastelat 9349 Lei