Rochie Eleganta Dark Blue Fancy


   |  recenzii
168.75 lei    La cos

Detalii produs

CD3326

Aceasta rochie de seara este perfecta pentru orice femeie care doreste sa arate bine la un eveniment deosebit, dar care nu vrea sa eclipseze pe nimeni, ci isi doreste o aparitie fermecatoare si rafinata, totodata eleganta. Culoarea bleumarin este superba si nu este deloc prea mult, ca in cazul altor rochii de seara foarte tipatoare. Manecile acestei rochii de seara sunt trei sferturi, talia este evidentiata printr-un cordon in aceeasi nuanta tare de albastru iar dantela cu care se termina poalele rochiei este ravisanta si foarte fermecatoare. Rascroiala tinutei este simpla, putand fi accesorizata frumos cu o bijuterie intr-o culoare metalizata. Fustita rochiei este scurta si cu pliuri mici, asezandu-se tare frumos pe solduri, scotand in evidenta picioarele zvelte ale purtatoarei. O pereche simpla de cercei cu perlute sau de aur si o pereche de pantofi nude pot accesoriza minunat aceasta rochie de seara bleumarin. 

  • culoare: Bleumarin
  • rochie eleganta de seara
  • cu insertii din dantela
  • decolteul rotund
  • manecile trei sferturi
  • lungimea rochiei: 83 centimetri

Material: 3% Lycra; 70% Vascoza; 27% Bumbac

Rochie Eleganta Dark Blue Fancy face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Dark Blue Fancy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Dark Blue Fancy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG cu peplum bicolora negru-verde 23699 Lei

Rochie Eleganta Black Lady 145 Lei

Sacou Doris verde mint cu rever tip sal 11049 Lei

Rochie Becky albastra cu imprimeuri roz 27199 Lei

Rochie MBG corai cu volanas la rever 21439 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu broderie florala si guler ascutit 100 Lei

Trening pentru fetite cu bluza roz si pantaloni gri 10999 Lei

Rochie Rina alb bleumarin 89 Lei

Rochie PrettyGirl lila cu croi in a cu maneci bufante si guler cu volanase 19949 Lei

Rochie PrettyGirl albastra midi de ocazie din material subtire din voal si aplicatii cu paiete 39999 Lei