Rochie Eleganta Dark Blue Peplum


   |  recenzii
109 lei    La cos

Detalii produs

DO8034

Pentru orice femeie eleganta si care stie sa seduca din punct de vedere vizual, aceasta rochie de seara de tip bodycon este accesoriul perfect. Face parte din categoria de rochii de seara rafinate, pline de mister si de clasa, pe corp, care evidentiaza trasaturile corporale minunate, conturand silueta si scotand la iveala rotunjimi seducatoare. Asadar, aceasta rochie de seara bodycon este formata din doua parti la fel de frumos create care complimenteaza corpul oricarei purtatoare. Partea de sus este rosu cu negru, un contrast elegant si clasic la moda, cu maneci trei sferturi, rascroiala rotunda, imprimeu floral si peplum in talie. Partea de jos a rochiei, adica fusta acesteia, este intr-o nuanta de gri intens, este de lungime medie si se aseaza sculptural pe solduri si posterior, atragand atentia ca un magnet. Accesoriul peplum de la mijlocul acestei rochii de seara este un artificiu stilizat, fermecator, care aduce un plus de mister tinutei speciale pentru tot felul de ocazii deosebite din viata unei femei.

  •  rochie eleganta de seara
  • cu peplum in talie
  • in nuante de rosu si bleumarin
  • decoleteul rotund
  • manecile trei sferturi
  • inchidere prin fermoar in partea din spate
  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: 70% Bumbac; 30% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

 

Rochie Eleganta Dark Blue Peplum face parte din categoria Rochii (Produs in Romania), este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Dark Blue Peplum va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Dark Blue Peplum este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii (Produs in Romania) pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Compleu LaDonna albastru cu nasturi aurii pe sacou si pantaloni 36099 Lei

Rochie Moze neagra cu paiete aurii si volan la bust 47699 Lei

Rochie Henrietta neagra cu bust bej accesorizata cu broderie si dantela 23799 Lei

Rochie StarShinerS cu imprimeu floral cu un croi drept accesorizata cu cordon cu slit lateral 18999 Lei

Rochie Amaya Black 139 Lei

Rochie Monica neagra cu buline beige si baza in colturi 14999 Lei

Rochie Navy Regal 14925 Lei

Bluza Monica gri cu imprimeu galben 9799 Lei

Rochie SunShine asimetrica in clos cu elastic in talie din voal cu imprimeu floral 13999 Lei

Rochie lunga Miriam bordo 22425 Lei