Rochie Eleganta Floral Gray


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL6434

Imprimeurile cu flori pe piesele vestimentare nu se vor demoda niciodata. De la an la an, odata cu trecerea timpului, nici tendintele nu par sa scoata din fashion imprimeurile florale atat de delicate si de fragile, care scot in evidenta o stare de spirit jucausa si fermecatoare.

Asadar, in tendinte si in acest an, rochia de ocazieĀ Floral Gray este o tinuta clasica, eleganta si stilata, fara a fi nici demodata si nici cu prea multa vedere la piele. Lungimea acestei rochii de ocazie este midi, venind pana la genunchi. Manecile rochiei sunt trei sferturi, rascroiala este despicata in forma de V inspre zona decolteului.

Rochia de ocazieĀ Floral Gray este de lungime medie, stramta pe corp si dispune de o centura neagra cu tine, lata, in talie. Este una dintre acele rochii de ocazie cu imprimeu floral, care tinde mai mult spre formal, asadar este foarte indicata pentru acele evenimente corporate sau pentru intalnirile de afaceri pe care le ai.

  • culoare: Gri

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu motive florale

  • curea in talie

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Spandex

Rochie Eleganta Floral Gray face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Floral Gray va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Floral Gray este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din tafta visinie midi in clos cu broderie florala - Artista 19999 Lei

Rochie Moze verde inchis cu decolteu adanc 26099 Lei

Camasa Felis 69 Lei

Rochie traditionala eleganta Sofia roz 189 Lei

Rochie Sofia neagra cu dublura gri 46399 Lei

Fusta din denim albastra cu rupturi si fermoar 11999 Lei

Rochie Georgiana neagra cu imprimeu floral si pliuri la baza gatului 14999 Lei

Sandale albastru electric din piele intoarsa cu aplicatie pe varf 15399 Lei

Rochie din voal si tul cu aplicatii florale cu efect 3d visinie in clos - StarShinerS 39999 Lei

Rochie din tafta lunga in clos cu imprimeu floral - Artista 29999 Lei