Rochie Eleganta Gray Motion


   |  recenzii
119 lei    La cos

Detalii produs

LL6231

Bucura-te de o zi speciala la birou cu ajutorul acestei rochii de ocazie Gray Motion. De ce totul trebuie sa fie plictisitor, extenuant si iritant? Doar stii prea bine ca o tinuta frumoasa iti poate transforma starea de spirit de indata ce o vei imbraca. Asa este si cu aceasta rochie de ocazie Gray Motion care este mai mult decat ideala pentru o atmosfera de munca, semiformala.

Daca nu esti hotarata intre a o purta la birou sau la o alta intalnire eleganta, fii fara grija ca o poti imbraca la orice fel de eveniment doresti. Importanta este, de asemenea, accesorizarea. Asadar, pentru o zi la birou o poti purta cu pantofi clasici negri si cu un sacou sau un blazer elegant iar la o iesire in oras sau la o intalnire romantica ai putea sa ii asortezi o pereche de sandale mai colorate, o bijuterie multicolora la gat si o brosa simpatica.

Este o rochie de ocazie midi, gri cu model minuscul, maneci trei sferturi, rascroiala rotunda si buzunare mici in partea din fata.

  • culoare: Gri

  • rochie eleganta de ocazie

  • cu manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • buzunare laterale

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 92 centimetri

Material: 97% Bumbac; 3% Elastan

Rochie Eleganta Gray Motion face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Gray Motion va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Gray Motion este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Daiana lunga bordo cu aplicatii pe talie 51999 Lei

Rochie Sophie bej negru 349 Lei

Rochie MBG albastra cu buline si aplicatie tip curea in talie 30999 Lei

Rochie MBG gri in carouri cu partea superioara roz 29999 Lei

Rochie Karina bej cu trena 289 Lei

Compleu Alicia bej negru din doua piese 229 Lei

Rochie Anisia verde din catifea si tulle cu buline 19799 Lei

Rochie Andreea beige cu imprimeu caramiziu si curea in talie 32999 Lei

Compleu Elegant Annis Bordo 21675 Lei

Rochie din piele ecologica neagra midi cu un croi mulat - StarShinerS 24999 Lei