Rochie Eleganta Gray Peplum


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

LL64821

Cea mai deosebita si eleganta rochie de culoare neagra pentru o petrecere de tip Black Tie este rochia Gray Peplum. Aceasta tinuta este ca o incununare a fascinatiei pe care o are negrul asupra oricui. Este o culoare clasica, nemuritoare, a elegantei si a rafinamentului suprem. Plus ca este o culoare care subtiaza si merge de minune in orice combinatie de culori si la orice eveniment deosebit.

Daca trebuie sa participi la o ceremonie religioasa mai stricta, poti purta aceasta rochie negra, daca mergi la o petrecere cu tema All Black iar ai nimerit-o iar daca pur si simplu vrei sa te afisezi asa cum te simti la birou, cu ocazia vreunei intalniri importante, atunci ai putea sa o porti si atunci.

Este una dintre cele mai speciale rochii de seara negre, cu fusta midi, conica, si cu bluza cu maneci lungi, voal negru si irizatii argintii elegante. La spate, aceasta tinuta de seara se incheie printr-un rand de nasturi fini in aceeasi nuanta cu bluza.

  • culoare: Gri si Negru

  • rochie eleganta

  • cu peplum in talie

  • manecile lungi

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 97 centimetri

Material: 78% Poliester; 14% Lurex; 8% Elastan

Rochie Eleganta Gray Peplum face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Gray Peplum va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Gray Peplum este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Melly bleumarin cu imprimeu floral bleu 15999 Lei

Bluza Dara alba cu decupaj si dantela la spate 8499 Lei

Bluza Ildiko gri cu flori 9999 Lei

Rochie din stofa elastica scurta in clos cu accesoriu tip curea - Lady Pandora 24999 Lei

Rochie SunShine neagra clos cu elastic in talie scurta cu volanase care se leaga cu fundita 9999 Lei

Palton Janina gri lung cu blanita si cordon 54999 Lei

Vesta Daniela verde cu buzunare functionale si capse 23099 Lei

Rochie MBG cu bust roz si fusta cu imprimeuri florale 29699 Lei

Rochie Moze kaki cu fermoar la baza 22499 Lei

Bluza Greta verde oversize cu rupturi 8999 Lei