Rochie Eleganta Green Motion


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

CD7897

Aceasta rochie de ocazie cu model absolut superb floral are un joc de culori delicat si pastelat care te duce cu gandul la zilele calde de vara mereu. Este o rochie de ocazie de lungime medie, cu funda de tafta bleumarin in talie si un tiv lat de aceeasi culoare la poalele rochiei. Rascroiala este simpla, in forma de V iar spatele rochiei este decoltat, lasand la vedere frumos pielea tot in forma de V. Fundita minunata din talie complimenteaza mijlocul si atrage atentia asupra acestui model special si feminin. Este o rochie de ocazie cu model floral in nuante de bleumarin, bleu si mov, contrastele fiind foarte bine delimitate in cadrul intregii rochii. Fusta acesteia cade minunat pe corp, avand pliuri largi care accentueaza formele femeii ce o poarta. Inca un detaliu absolut fermecator la aceasta rochie de ocazie este steluta argintie de pe cordonasul bleumarin din talie. Rochita diafana cu model floral are maneci trei sferturi si se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Multicolor
  • rochie eleganta de ocazie
  • cu decolteul in V
  • manecile trei sferturi
  • inchdere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 100 centimetri

 

Rochie Eleganta Green Motion face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Green Motion va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Green Motion este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze verde pe un umar 26859 Lei

Bluza Vanessa verde cu imprimeu multicolor 11699 Lei

Rochie din material elastic visinie cu croi in a si guler in carouri - SunShine 18999 Lei

Rochie LaDonna neagra cu fronseuri din tull 24999 Lei

Rochie Lary bordo cu strasuri si curea in talie 34999 Lei

Rochie Dy Fashion maro cu dungi aramii si curea din piele 33999 Lei

Rochie din stofa elastica si voal mov midi accesorizata cu pietre strass 44999 Lei

Rochie fuchsia eleganta scurta din voal in clos cu volanase la baza rochiei 11999 Lei

Rochie Diana bej cu pliuri pe fusta si imprimeu floral albastru marin 17999 Lei

Rochie Mirela rosu zmeura cu guler tip esarfa 34199 Lei