Rochie Eleganta Hidden Rose


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL10250

Aceasta rochie de ocazie gri cu trandafir rosu pe umar este de o eleganta desavarsita. Este o creatie de lungime medie, pe corp, dintr-un material de calitate care imbratiseaza fiecare forma si intregeste o tinuta regala, rafinata.

Rochia de ocazie Reina Classic Beauty este intr-o nuanta deschisa de gri, are maneci lungi incheiate cu un tiv negru elegant. Rascroiala rochiei este simpla, rotunda iar trandafirul rosu aplicat pe unul dintre umeri este un plus superb oferit rochiei simple. Tinuta Reina Classic Beauty se incheie la spate cu fermoar. Fusta rochiei gri dispune si de un slit nu foarte adanc in partea din spate, la mijloc.

Nici un alt accesoriu nu poate sa intreaca trandafirul rosu aplicat pe rochie, singurii care ar putea completa tinuta clasica si eleganta ar fi pantofii nude sau intr-o nuanta vibranta care sa ofere un contrast placut si in voga.

  • culoare: Gri

  • rochie eleganta de seara

  • cu imprimeu floral

  • manecile lungi

  • decolteul rotund

  • crapatura fina pe picior

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: 80% Vascoza; 18% Poliamida; 8% Elastan

Rochie Eleganta Hidden Rose face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Hidden Rose va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Hidden Rose este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie lila din voal cu imprimeu floral captusita pe interior 12599 Lei

Rochie Young Princess 169 Lei

Rochie Ayana neagra din tricot cu nasturi si cordon 18999 Lei

Rochie Long Attraction Red 159 Lei

Rochie Amalia kaki cu imprimeu floral galben si curea in talie 31349 Lei

Geaca Edith lunga maro cu blanita naturala la gluga 64999 Lei

Rochie StarShinerS albastra midi tip creion de ocazie din stofa usor elastica cu decolteu in v si fundita pe umeri 26999 Lei

Rochie Cu Imprimeu Black Flavor 119 Lei

Trening Adele neagra din catifea 339 Lei

Rochie din material lucios rosie lunga accesorizata cu pietre stras - StarShinerS 49999 Lei