Rochie Eleganta Khaki Ruffles


   |  recenzii
168.75 lei    La cos

Detalii produs

CD12254

Sezonul sarbatorilor de iarna este cel mai asteptat din tot anul. De ce? Pentru ca suntem invitati la petreceri si mai multe, avem de onorat ocazii diverse si trebuie sa stralucim conform cu evenimentul. De aceea, pentru sezonul festiv de iarna, dar nu numai, o rochie de ocazie intr-o nuanta fina de verde masliniu te va ajuta sa te remarci prin bun gust si rafinament. Aceasta este o rochie de ocazie foarte placuta vederii si care se aseaza pe trup in mod armonios, evidentiind talia si bustul, oferind o priveliste minunata asupra picioarelor purtatoarei. Rascroiala este la baza gatului, manecile acestei rochii de ocazie sunt pe trei sferturi, talia este marcata printr-un cordonas in aceeasi culoare cu rochia iar fusta in valuri este cel mai surprinzator si atragator aspect la aceasta tinuta speciala. Fusta rochiei este scurta, pe deasupra genunchilor, este creata din doua randuri de falduri de material in aceeasi nuanta fermecatoare de verde masliniu si creeaza iluzia unei tinute princiare, voluminoase si rafinate totodata. Aceasta rochie de ocazie se incheie la spate cu fermoar, fiind foarte simplu de imbracat. In cadrul unui cocktail, la masa de Craciun alaturi de familie sau de prieteni, intr-un club de lux sau la petrecerea de Anul Nou, acest model de rochie de ocazie poate fi asortat cu o pereche de pantofi cu toc inalt intr-o nuanta aprinsa si cu un ruj rosu sau mauve pe buze. Un colier statement la gat si un inel elegant vor completa aceasta tinuta de sarbatori.

  • culoare: Kaki
  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie cu fusta in clos
  • cu manecile trei sferturi
  • talie evidentiata printr-un cordon
  • inchidere prin fermoar la spate
Rochie Eleganta Khaki Ruffles face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Khaki Ruffles va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Khaki Ruffles este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Dy Fashion neagra cu broderie florala si guler ascutit 100 Lei

Rochie Moze roz piersica satinata cu pliuri pe fusta 26069 Lei

Rochie MBG verde petrecuta cu umeri usor bufanti 23699 Lei

Rochie Doina din tricot cu dungi negre-maro si snur in lateral 18999 Lei

Rochie StarShinerS scurta tip creion din stofa neelastica subtire cu imprimeu abstract 12999 Lei

Rochie Ella alba cu buline negre 129 Lei

Rochie tip sacou din stofa usor elastica neagra cu franjuri din aplicatii cu paiete - PrettyGirl 30599 Lei

Rochie din dantela neagra midi in clos accesorizata cu cordon - StarShinerS 22999 Lei

Rochie Alessia neagra cu peplum 169 Lei

Rochie din stofa elastica scurta in clos cu imprimeu floral - Lady Pandora 14999 Lei