Rochie Eleganta Pink Instinct


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

RA262R

Ce poate fi mai iesit din tipar si mai chic decat o rochie de lungime midi, care se aseaza minunat pe corp si are un imprimeu bogat de tip floral? Aceasta rochie de ocazie midi se aseaza foarte usor pe corp si alungeste silueta, flatand-o totodata. Manecile rochiei sunt lungi, rascroiala este rotunda iar spatele este total acoperit. Aceasta rochie de seara este in sine cea mai frumoasa bijuterie pe care o poti purta vreodata. Este delicata, te face sa pari fresh si iti ofera incredere in tine. De asemenea, este rafinata si diafana, datorita culorilor superbe care se imbina in modelul floral al rochiei de ocazie. Poate fi purtata cu sandale fine sau pantofi cu tocuri cui intr-o singura nuanta, pentru a nu fi o aparitie kitsch. Rochia este creata dintr-un material elastic, tare simplu de purtat, care nu incomodeaza si care flateaza silueta. Nu dispune de fermoar, fiind unul dintre acele modele de rochii de seara care se imbraca foarte usor. 

  • culoare: Multicolor
  • rochie eleganta
  • cu manecile lungi
  • decolteul rotund
  • lungimea rochiei: 105 centimetri

Rochie Eleganta Pink Instinct face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Pink Instinct va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Pink Instinct este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Silvia bleu cu imprimeuri geometrice 18999 Lei

Bluza LaDonna beige cu umeri bufanti si guler tip esarfa 16199 Lei

Rochie Red Mirage 139 Lei

Rochie Natalia verde tip sacou 37999 Lei

Rochie midi Marlee mov cu fundita in talie 169 Lei

Rochie MBG neagra cu imprimeu fucsia si funda maxi la guler 38699 Lei

Botine negre cu detalii verzi si perforatii 23199 Lei

Rochie MBG alba cu imprimeu floral albastru cu maneci bufante 24489 Lei

Cizme Alina bleumarin lungi cu motive traditionale 39999 Lei

Rochie Office Burgundy Attractive 120 Lei