Rochie Eleganta Purple Instinct


   |  recenzii
99 lei    La cos

Detalii produs

RA262P

Orice femeie merita sa fie imortalizata datorita frumusetii ei fizice si interioare intr-un tablou minunat. Insa, chiar daca acest lucru nu este posibil in orice caz, totusi o rochie de ocazie colorata, cu model floral, poate transforma orice reprezentanta a sexului feminin intr-o capodopera superba de privit si de admirat in orice moment al zilei si al noptii. O rochie de ocazie cu model de pictura florala, in nuante bogate de albastru, rosu, galben, verde si mov, nu este niciodata prea mult pentru o femeie sigura pe sine, mai ales daca este purtata la o pereche de conduri intr-o nuanta nude sau delicata asortata mereu la una dinttre culorile rochiei. Tinuta este tinereasca, de lungime medie, vine frumos pe corp si are maneci lungi. Aceasta rochie de ocazie nu se incheie cu fermoar fiind simplu de imbracat datorita materialului elastic din care este creata, acelasi lucru putand fi spus si despre potrivirea modelului cu toate tipurile de siluete.

  • culoare: Multicolor
  • rochie eleganta
  • cu manecile scurte
  • decolteul rotund
  • lungimea rochiei: 105 centimetri
Rochie Eleganta Purple Instinct face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Purple Instinct va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Purple Instinct este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Cats alba cu imprimeu 14819 Lei

Rochie Lorena din voal neagra cu imprimeuri florale colorate 11999 Lei

Rochie din tricot reiat nude midi tip creion cu pene - SunShine 19999 Lei

Rochie Melly galbena cu imprimeuri florale 25999 Lei

Rochie Moze fucsia cu volane 27719 Lei

Rochie Edith mov cu dantela brodata 189 Lei

Salopeta de seara sequin change color beige 239 Lei

Rochie Moze albastra cu tulle la maneci si broderie pe bust 31919 Lei

Rochie Ella Collection Melisa cu imprimeuri si volanase pe bust 20799 Lei

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie in clos din voal cu paiete cu decolteu in v si maneci scurte 24999 Lei