Rochie Eleganta Purple Motion


   |  recenzii
195 lei    La cos

Detalii produs

CD7897M

Aceasta rochie de ocazie cu model absolut superb floral are un joc de culori delicat si pastelat care te duce cu gandul la zilele calde de vara mereu. Este o rochie de ocazie de lungime medie, cu funda de tafta bleumarin in talie si un tiv lat de aceeasi culoare la poalele rochiei. Rascroiala este simpla, in forma de V iar spatele rochiei este decoltat, lasand la vedere frumos pielea tot in forma de V. Fundita minunata din talie complimenteaza mijlocul si atrage atentia asupra acestui model special si feminin. Este o rochie de ocazie cu model floral in nuante de bleumarin, bleu si mov, contrastele fiind foarte bine delimitate in cadrul intregii rochii. Fusta acesteia cade minunat pe corp, avand pliuri largi care accentueaza formele femeii ce o poarta. Inca un detaliu absolut fermecator la aceasta rochie de ocazie este steluta argintie de pe cordonasul bleumarin din talie.

  • culoare: Multicolor
  • rochie eleganta de ocazie
  • cu manecile trei sferturi
  • decolteul in V
  • model floral deosebit
  • inchdere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 100 centimetri
Rochie Eleganta Purple Motion face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Purple Motion va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Purple Motion este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Camasa Karmela galbena cu buline si volanase la bust 12349 Lei

Rochie Linda neagra cu dungi si nasturi decorativi 33999 Lei

Rochie Red Inspiration 129 Lei

Rochie MBG lila cu volanase pe bust 35999 Lei

Rochie de plaja din bumbac ivoire lunga cu elastic in talie si umeri goi - SunShine 22999 Lei

Rochie din bumbac scurta in clos cu imprimeu floral - Lady Pandora 14999 Lei

Rochie din tricot pufos neagra scurta tip creion cu guler inalt - SunShine 23999 Lei

Rochie Tropical Evening 94 Lei

Bluza Luana bleumarin cu dungi albe si imprimeu floral 9399 Lei

Tricou Tania alb cu accesorii aurii la maneci 6239 Lei