Rochie Eleganta Transparent Rose


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL1295NSM

In stilul fabuloasei Audrey Hepburn este si aceasta rochie de seara neagra din catifea de lux. Daca stii cate ceva despre stilul actritei si despre prezenta ei minunata atat pe marele ecran, cat si in media, atunci se poate sa o adori. Oricum, iti poti da seama de indata ca aceasta rochie eleganta face parte din acea poveste.

Fusta midi din catifea neagra, bluza din voal neagru transparent si model cu buline mari negre, imprimeu fabulos si romantic in zona sanilor sub forma de trandafiri rosu cu verde. Ce iti poti dori mai mult de la o rochie rafinata de seara pentru o aparitie incantatoare in cadrul petrecerii de la miezul noptii?

Daca catifeaua nu este suficient pentru tine, atunci imprimeul floral si jocul de transparente ar trebui sa te faca sa o adori.

Nu-i asa ca te-ai gandit la ea avand in cap ultima invitatie primita la acea intalnire romantica sau la seara de dans in care sa te prezinti alaturi de chipesul tau partener?

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara din catifea

  • transparenta in partea superioara

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Eleganta Transparent Rose face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta Transparent Rose va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta Transparent Rose este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ilya gri antracit cu carouri roz si buzunar 26099 Lei

Rochie midi bordo cu manecile evazate 169 Lei

Rochie Kimberly bleumarin cu pliuri mari pe fusta si decolteu rotund 27719 Lei

Rochie asimetrica MBG bleu cu animal print 48599 Lei

Rochie LaDonna by Catalin Botezatu galben pal cu maneci stilizate 22999 Lei

Rochie Elia cu imprimeuri vintage maro si bordo la baza 9349 Lei

Rochie Angi bleumarin din catifea cu paiete 29999 Lei

Rochie MBG in carouri colorate si baza fucsia 19999 Lei

Rochie Lara roz cu imprimeuri 79 Lei

Bluza Alexa rosie cu volanase la maneci 7519 Lei