Rochie Eleganta White Nights


   |  recenzii
159 lei    La cos

Detalii produs

LL7705

Privita din fata, aceasta rochie de ocazie White Nights pare destul de simpla, insa odata ce ii vei vedea spatele, vei fi uimit de felul in care este accesorizata cu ajutorul unei benzi rosii din piele, care porneste de la gat, fiind legata intr-o fundita sexy, si se termina la poalele rochiei in mijlocul acesteia.

Acesta este un efect deosebit de atragator si fascinant care iti pune corpul in valoare si subliniaza exact formele corpului si talia ta bine definita. Modelul acestei rochii de ocazie este dragut si elegant, fiind constituit dintr-un imprimeu abstract pe un material intr-un ton deschis de gri. Rochia este mini, pe corp, are o rascroiala ingusta la baza gatului, maneci trei sferturi si accesoriu din imitatie de piele rosie la spate.

Este o rochie de ocazie de efect, cum ii sugereaza si numele, fiind potrivita pentru cele mai stilate si glam evenimente la care doresti sa participi. O poti purta chiar si la cununia civila, daca doresti, pentru ca este decenta si tare chic.

  • culoare: Alb

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 87 centimetri

Material: 93% Poliester; 7% Spandex

Rochie Eleganta White Nights face parte din categoria Rochii, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eleganta White Nights va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eleganta White Nights este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie MBG lunga albastra cu pene pe umar 52499 Lei

Rochie Moze verde cu maneci clopot 29599 Lei

Rochie Sarah rosie cu dantela 129 Lei

Rochie De Seara Red Queen 129 Lei

Rochie Miranda lejera cu pliuri si imprimeu floral roz 16199 Lei

Rochie Lady Pandora visinie lunga tip creion de ocazie cu bust buretat cu bretele 14999 Lei

Rochie SunShine neagra tricotata scurta cu un croi mulat si aplicatii cu perle 5999 Lei

Rochie midi Anna verde 119 Lei

Rochie Isabel Black 18675 Lei

Rochie StarShinerS zmeura midi tip creion din material elastic metalic cu volanase 26999 Lei