Rochie Eliza marsala


   |  recenzii
189 lei    La cos

Detalii produs

AR474MARSALA

Aceasta rochie de seara versatila formata din fusta pe corp si bluza din voal marsala este perfecta pentru persoanele ce vor sa pastreze misterul in partea de sus. Sau pentru femeile care doresc sa-si acopere bratele mai rotunde. Partea superioara a creatiei vine ca o esarfa - prelungire diafana a acestei rochii de seara. Poate fi considerata ca un fel de capa sau mantie ce acopera cu finete umerii si bratele, fara a dezvalui prea mult si pentru a seduce vizual prin mister. Partea inferioara a rochiei – fusta conica pe corp, este pana la genunchi, se muleaza frumos pe solduri si are un model minunat de broderie ce o include in categoria celor mai elegante rochii de seara. De asemenea, talia este marcata de un model de broderie florala cu mici pietre stralucitoare. Rascroiala este rotunda iar accesorizarea creatiei poate fi facuta in cel mai simplist mod.

  • culoare: Marsala

  • rochie eleganta de seara

  • cu fusta pe corp, din dantela

  • bluza din voal

  • decolteul rotund

  • accesorizata in talie

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 102 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Eliza marsala face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Eliza marsala va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Eliza marsala este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie SunShine albastru-inchis office cu croi in a din material elastic 14999 Lei

Rochie Daniela din bumbac cu dungi alb bleumarin si broderie florala 7149 Lei

Pijama cu top mov si pantaloni cu flori 8579 Lei

Geanta Bria grena 149 Lei

Rochie Lady Pandora roz deschis scurta de ocazie din tul in clos cu aplicatii de dantela si perle 19999 Lei

Rochie de vara Alexis cu imprimeuri in clos 129 Lei

Rochie Pearl Bordo 115 Lei

Rochie albastra cu design in talie 99 Lei

Rochie Green Purl 10425 Lei

Rochie MBG albastra din voal cu fulgi la maneci 46059 Lei