Rochie Ella cu imprimeuri 3D


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

AR487MULTICOLOR

Imbracamintea unei femei este ca o exprimare pe fata a atitudinii ei si a pasiunilor pe care le are. De exemplu, tu daca esti genul creativ, careia ii place sa citeasca, sa picteze sau sa scrie, ai putea alege piese vestimentare colorate, cu modele diferite, imprimeuri realiste si chiar 3D. Rochia de seara scurta cu imprimeu cu fluture si culori pastelate este senzationala. O poti purta si ziua, si seara, accesorizata asa cum doresti. Este o creatie mini, deasupra genunchilor, are maneci trei sferturi largi, rascroiala simpla, rotunda, si este dintr-un material placut la atingere. Ba chiar este una dintre acele rochii de seara frumoase care vin de minune si femeilor mai plinute, dar care nu se dau in laturi sa-si arate picioarele sexy.

  • culoare: Multicolor

  • rochie de seara deosebita

  • cu imprimeuri superbe

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • lungime: 87 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Ella cu imprimeuri 3D face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Ella cu imprimeuri 3D va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Ella cu imprimeuri 3D este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza Sofia din tricot alba 10799 Lei

Rochie Viada neagra cu aplicatie florala 30599 Lei

Rochie Raluca neagra cu manecile evazate 249 Lei

Salopeta Monica denim bleu cu decolteu in V petrecut 24999 Lei

Pantofi negri cu perforatii si toc multicolor 26999 Lei

Rochie Anda mov traditionala 95 Lei

Sandale din piele intoarsa verzi cu imprimeu exotic 23759 Lei

Rochie Red Style 75 Lei

Rochie StarShinerS neagra eleganta midi tip creion din dantela cu suprapunere cu voal 14999 Lei

Rochie eleganta scurta tip creion din stofa subtire cu buzunare si curea lacuita 18049 Lei