Rochie Elora Purple


   |  recenzii
225 lei    La cos

Detalii produs

BR71933MOV

Ce zici de o rochie de seara din dantela mov si cu o mantie fina din aceeasi culoare pe deasupra? Nu te gandi ca ascunde prea mult vederii. In cazul femeilor elegante ce stiu cum sa se faca dorite chiar si imbracate pana in gat, nu este o problema. De asemenea, aceasta rochie fabuloasa lila ca florile este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia.

Iar daca esti o marime mai mare, este grozav, deoarece aceasta rochie de seara acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive. Mantia lila delicata din partea de sus a rochiei prezinta si un tiv de broderie de culoare alba, cu model minunat.

Dantela isi face efectul in cazul acestei tinute fiind partea mai atragatoare a rochiei, in cazul in care capa de pe umeri ce acopera bratele si bustul este prea sobra. Aceasta este o tinuta putin mai formala destinata mai ales doamnelor elegante care stiu ca stilul este nemuritor, dar ca varsta totusi nu ramane pe loc.

  • culoare: Mov

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: Dantela (60% nailon, 37% poliester, 3% elastan); Voal (100% poliester)

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Elora Purple face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Elora Purple va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Elora Purple este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Bluza LaDonna verde cu decolteu in v si volane la maneci 9359 Lei

Rochie Lunga Briana Red 389 Lei

Rochie din tafta alba midi in clos cu decolteu petrecut - PrettyGirl 38999 Lei

Rochie din catifea Lisa neagra 129 Lei

Rochie Moze neagra cu paiete aurii la decolteu 28799 Lei

Rochie Nadira neagra cu volanase la baza si insertii lurex 33839 Lei

Rochie Dy Fashion lila cu maneci din voal 20299 Lei

Rochie asimetrica MBG neagra cu paiete si franjuri la baza si maneci 37599 Lei

Rochie Elegant Pink 17925 Lei

Rochie Maddy Multicolor 109 Lei