Rochie Elora Red


   |  recenzii
225 lei    La cos

Detalii produs

BR71933ROSU

Ce zici de o rochie de seara din dantela rosie si o mantie fina din aceeasi culoare pe deasupra? Nu te gandi ca ascunde prea mult vederii. In cazul femeilor elegante ce stiu cum sa se faca dorite chiar si imbracate pana in gat, nu este o problema. De asemenea, aceasta rochie fabuloasa este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia.

Iar daca esti o marime mai mare, este grozav, deoarece aceasta rochie de seara acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive. Mantia delicata din partea de sus a rochiei prezinta si un tiv de broderie de culoare alba, cu model minunat.

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara

  • confectionata din dantela

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: Dantela (60% nailon, 37% poliester, 3% elastan); Voal (100% poliester)

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Elora Red face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Elora Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Elora Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie SunShine verde din catifea pe gat cu volanase cu aplicatii cu perle 9999 Lei

Rochie Rose lunga cu flori aplicate 299 Lei

Rochie Natalie Blue 11175 Lei

Rochie Rosemary Black 19425 Lei

Rochie Barby Girl 130 Lei

Rochie albastra cu dantela aurie 149 Lei

Rochie Moze cu print snake si volan la baza 32999 Lei

Rochie Ella alba cu imprimeu floral mov-roz si curea in talie 16249 Lei

Rochita pentru fetite Dy Fashion din tricot mov cu picatele colorate 9999 Lei

Sacou Carolyn cu imprimeu multicolor 23099 Lei