Rochie Elvira Black Glossy


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

DO9960NEGRULUCIOS

Rochia de ocazie de tip tunica in nuante de negru este deosebit de eleganta si de potrivita mai ales pentru evenimentele formale sau chiar pentru office. Modelul acestei rochii de ocazie albastre inchis este rafinat si deloc simplu.

Daca in partea de jos, fusta este pe corp, putin peste genunchi, partea superioara a tinutei este invaluita de o bluza de tip tunica, neagra, cu maneci scurte si decolteu rotund. Cu toate acestea, adevarata frumusete a rochiei de ocazie consta in dantela alba brodata pe partea de sus a topului, chiar deasupra sanilor si pana in dreptul umerilor. Este o creatie feminina conceputa dintr-un mix de materiale de calitate si prietenoase cu pielea.


  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • cu dantela brodata

  • decupaj si fermoar in partea din spate

  • lungimea rochiei: 97 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Elvira Black Glossy face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Elvira Black Glossy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Elvira Black Glossy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Red Joy 145 Lei

Fusta LaDonna by Catalin Botezatu maro cu animal print 7999 Lei

Rochie Linda cu broderie aurie 239 Lei

Rochie Sonia verde inchis cu imprimeuri florale roz 24999 Lei

Camasa Hermosa alba cu buzunare pe bust 12799 Lei

Set mama fiica in stil traditional mustar si negru 319 Lei

Compleu elegant Alina verde 309 Lei

Rochie Irresistible Cappucino 145 Lei

Rochie Isabel Black 18675 Lei

Rochie MBG rosie cu imprimeu floral la bust 18759 Lei