Rochie Elvira Black


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

DO9960NEGRU

Rochia de ocazie de tip tunica in nuante de negru este deosebit de eleganta si de potrivita mai ales pentru evenimentele formale sau chiar pentru office. Modelul acestei rochii de ocazie albastre inchis este rafinat si deloc simplu.

Daca in partea de jos, fusta este pe corp, putin peste genunchi, partea superioara a tinutei este invaluita de o bluza de tip tunica, neagra, cu maneci scurte si decolteu rotund. Cu toate acestea, adevarata frumusete a rochiei de ocazie consta in dantela alba brodata pe partea de sus a topului, chiar deasupra sanilor si pana in dreptul umerilor. Este o creatie feminina conceputa dintr-un mix de materiale de calitate si prietenoase cu pielea.

Bluza rochiei este din voal ce cade frumos pe corp pana in dreptul genunchilor, partea din fata fiind asimetrica, insa extrem de interesanta. De asemenea, prezinta si decupaj si fermoar in partea din spate.

 

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de ocazie

  • cu dantela brodata

  • manecile scurte

  • decupaj si fermoar in partea din spate

  • lungimea rochiei: 97 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Elvira Black face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Elvira Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Elvira Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Karina rosie cu trena 359 Lei

Rochie Kind Green 114 Lei

Rochie Moze alba cu imprimeu floral roz 22399 Lei

Rochie MBG lunga albastru petrol cu bust din dantela brodata si talie marcata 62049 Lei

Rochie Miruna lila din dantela cu trena satinata 54599 Lei

Rochie Pretty Girl galbena cu nasturi la bust 26999 Lei

Rochie Cu Dantela Red Lace 149 Lei

Rochie Mirabela verde cu imprimeu negru 32999 Lei

Rochie Evelis roz cu imprimeu marble si cordon in talie 22499 Lei

Rochie Lydia mustar 99 Lei